Українська Манітоба
-
Дорого) можна
-
Ооо, вітаю! Це у вас можна свій підпис якшошо завірити.
-
Користувач Olha H, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Думаю на Коста ..") не відповідає мові правил чату.
-
*деякі* продуктові і заправки не закладають. Я взагалі не дуже розумію сенс «закладати, щоб з прибутку крадіжки покривати». Крадіжки - це зниження margin що встановлюється під час інвентаризації. Нища маржа, нижчий прибуток —> бюджет не виконано. От і все. У princess auto якийсь інший підхід мабуть.
-
Ні, це інше Можу посвідчити вашу клятву. Хочете в чомусь поклястись?)
-
Мені сильно-пресильно здається, що це лише плітки якісь про princess auto, але хто зна :) Я про те, щоб тут так робили чую вперше.
-
Не вловлюю логіку вашого повідомлення та зв'язок з темою дискусії. Вибачте. Краще давайте я вам якусь клятву посвідчу
-
Для мене таке почути взагалі шоком було, але це Канада. Цікаві правила вже не перші 😂 і я не бухгалтер не знаю як то воно на маржинальність у них впливає чи то ні.
-
Це практично Львівський ВАЦ, тільки без діловарів.
-
Секунду, перевірю свої повноваження....
-
Ммм..fresh meat.
-
Якби то було схоже на Львівський то мамкіни бізнесмени тут би продавали місця
-
Rare steak тоді відправлю
-
Кров'ю
-
Я коли USD обналю завжди клянусь, як з Гаррі Поттера "Урочисто присягаю не затівати нічого доброго!" І махаю звичайно карточкою, а не паличкою 😂😂 Таке засвідчує пан Олег?))
-
Скажіть будь ласка, для чого ця реєстрація взагалі потрібна, якщо я тиждень поспіль кожен день по декілька разів заходжу, а місць немає і немає, це схоже по досвіду на Львівський ВАЦ.
-
А гадюка?
-
На Коста Ріке їх не жаба давить😉
-
Скажіть, якісь альтернативи є ?
-
Місць нема бо натовп, що сісти ніде, чи місць нема бо стілець не ставлять, щоб посидіти? 😂😆
22 Jan 2023, 08:02
35798/230300
40 minutes ago