Українська Манітоба
-
Так, оселяйтесь у Манітобі, 2-3 роботи, і все у вас получиться.
-
Вітаю, маю питання, в Одесі здаю квартиру за 3000 грн, та ці гроші витрачаю там же, потрібно їх в Канаді декларувати? Звісно що здаю без договору 🙄
-
Такого ж графіку про Вінніпег нема готового, але гугл каже, що стало дорожче в 2.5 рази і зараз ця цифра майже 5 річних середніх доходів сімї. А було чутка більше 1.5 у 1980 році
-
Та ми наче вже тут 😊 в чаті тут сьогодні було питання про інші провінції та порівняння))) то ж це як додаток
-
За сценарієм "гарного хлопчика" ви то повинні декларувати дохід в Україні і там сплачувати податки, а вже потім в Канаді сплачувати різницю між нарахованим тут та сплаченим в Україні.
-
Але ця схема то дуже чесно для нашого брата.. Канада і не дізнається, що ви там десь щось отримали, але вона вам довіряє та гадає шо ви їй теж. Показати чи ні прибуток та витрати в іншій країні то тільки ваш вибір, а у формах CRA є частина про прибуток за межами Канади. @red_maksim
-
Я б з таким питанням як у вас подзвонив би до CRA та спитав би в них. Там вам зможуть допомогти. І то не Українські податківці, що бажають вас вжарити на повну, там все норм (я дзвонив вже)
-
Привіт всім, маю таке питання: яка правильна процедура працевлаштування? Сьогодні сказали приходити на роботу, за документи нічого не говорили, як це відбувається тут?
-
Підкажіть, будь ласка, чи є перешкодою праця у прод магазинах, чи у закладах громадського харчування відмітка у ворк перміті «health service field occupations». Пошукала на сайті iRCC і трохи не зрозуміла чи відноситься це до харчування та дієтологіі. Буду вдячна за відповіді.
-
Дуже дякую, бо побачив що не потрібно декларувати пенісю як додатковий дохід, тай думаю краще перепетати
-
Ви умови праці обговорювали? Зарплатні, обов'яки ваші, бенефіти якщо є? Може бути таке, що форми податкові для провінції та федеральну вам видадуть заповнити в перший день чи додому. (Ця процедура наче ритуал з кожним новим роботодавцем). Якщо форми ви не побачите, то мабуть я б насторожився
-
Чи це є нормально?
-
Обговорили, фулл тайм, зп також(але нюанс, бо старт один-а далі більше, як обіцяли), за бенефіси провтикав, маю питання до вас ще одне, чому зараз сказали працювати у своїй формі та взутті, а їхнє вони зможуть видати через 24-28 днів?
-
Працюєте в даунтауні?)
-
А ви в якій сфері?
-
Вибачте про форму не підкажу, не чув і не стикався з таким. Мені взагалі форми не видавали ніякої 😂
-
Непогано. По skilled worker йдете?)
-
Працюю майже голяка, як з братства пекарів, але мука не та 😂
-
Я нажаль, як тут кажуть it guy. Тому і форми не видали ніякої.. все сам та на свої
-
Розкажи що там чим все закінчилось з тою дивною компанією?
22 Jan 2023, 08:02
35832/230460
4 minutes ago