Українська Манітоба
-
Але ця схема то дуже чесно для нашого брата.. Канада і не дізнається, що ви там десь щось отримали, але вона вам довіряє та гадає шо ви їй теж. Показати чи ні прибуток та витрати в іншій країні то тільки ваш вибір, а у формах CRA є частина про прибуток за межами Канади. @red_maksim
-
Підкажіть, будь ласка, чи є перешкодою праця у прод магазинах, чи у закладах громадського харчування відмітка у ворк перміті «health service field occupations». Пошукала на сайті iRCC і трохи не зрозуміла чи відноситься це до харчування та дієтологіі. Буду вдячна за відповіді.
-
Ви умови праці обговорювали? Зарплатні, обов'яки ваші, бенефіти якщо є? Може бути таке, що форми податкові для провінції та федеральну вам видадуть заповнити в перший день чи додому. (Ця процедура наче ритуал з кожним новим роботодавцем). Якщо форми ви не побачите, то мабуть я б насторожився
-
А з яких часів магазини і ресторани стали працею у сфері охорони здоров'я?
-
-
Моя дружина-перукар, але без офіційної профільної освіти. Чи зможе вона влаштуватися у Манітобі за цією спеціальністю?Досвіду в неї багато, портфоліо гарне. Можемо отримати рекомендації з останнього місця роботи. Дякую за відповіді!)