Українська Манітоба
-
Підкажіть, будь ласка, чи є перешкодою праця у прод магазинах, чи у закладах громадського харчування відмітка у ворк перміті «health service field occupations». Пошукала на сайті iRCC і трохи не зрозуміла чи відноситься це до харчування та дієтологіі. Буду вдячна за відповіді.
-
Дуже дякую, бо побачив що не потрібно декларувати пенісю як додатковий дохід, тай думаю краще перепетати
-
Ви умови праці обговорювали? Зарплатні, обов'яки ваші, бенефіти якщо є? Може бути таке, що форми податкові для провінції та федеральну вам видадуть заповнити в перший день чи додому. (Ця процедура наче ритуал з кожним новим роботодавцем). Якщо форми ви не побачите, то мабуть я б насторожився
-
Чи це є нормально?
-
Обговорили, фулл тайм, зп також(але нюанс, бо старт один-а далі більше, як обіцяли), за бенефіси провтикав, маю питання до вас ще одне, чому зараз сказали працювати у своїй формі та взутті, а їхнє вони зможуть видати через 24-28 днів?
-
Працюєте в даунтауні?)
-
А ви в якій сфері?
-
Вибачте про форму не підкажу, не чув і не стикався з таким. Мені взагалі форми не видавали ніякої 😂
-
Непогано. По skilled worker йдете?)
-
Працюю майже голяка, як з братства пекарів, але мука не та 😂
-
Я нажаль, як тут кажуть it guy. Тому і форми не видали ніякої.. все сам та на свої
-
Розкажи що там чим все закінчилось з тою дивною компанією?
-
А з яких часів магазини і ресторани стали працею у сфері охорони здоров'я?
-
Я зараз подався на бізон , бізон сходу подзвонив в поточну фірму ,підтвердити що я працюю. Ну і стало відомо що я "переходжу" в іншу фірму. Але і бізон ще мені контракт не дав. Поки ще не заплатили зп, викликали на розмову в офіс. Напряжонна ситуація
-
Моя дружина-перукар, але без офіційної профільної освіти. Чи зможе вона влаштуватися у Манітобі за цією спеціальністю?Досвіду в неї багато, портфоліо гарне. Можемо отримати рекомендації з останнього місця роботи. Дякую за відповіді!)
-
Ви не могли б оголосити ім'я цієї диво-кантори? Щоб не новоприбулі водії знали на кого не витрачати час.
-
Так вчора ж податківці були на прямому зв'язку з громадою і особисто відповідали на всі запитання
-
Завтра ті хто роблять, готуйтесь 😀
-
Доброго ранку! Хто тут про весну питав? 🫣🤭
-
В нас в Брендоні було одного року, дууууже сильно занесло, багато стафу почало дзвонити що не можуть доіхати на роботу, не біда charge nurse підключила свого чоловіка він їздив на траці, майже на тракторі і всіх забирав і привозив на роботу😂 перевага маленького міста де всі один одного знає, відкосити не ввійшло 😂
22 Jan 2023, 08:02
35840/230458
24 minutes ago