Українська Манітоба
-
Доброго ранку. Хто може відвезти в суботу 11.03 в Steinbach? Нас 4 .
-
Всім привіт, кому не складно, дайте відповідь на кілька питань. Люди, які приїхали по CUAET в Манітобу, як ви почуваєте? Як із роботою, як із житлом? Скільки приблизно ціна на житло, яка приблизно зп на початкових роботах? Живемо з дівчиною в Торонто вже довго і відчуваємо, що не вивозимо зп // витрати. Всім заздалегідь дякую за відповіді.
-
Done. І навіть отримала відповідь 🤗
-
Бо краще носити резюме одразу в компанію у паперовому вигляді, пару днів назад хлопець приніс після джоб фейр своє резюме до нас, менеджер випадково опинився в той же час поблизу і вони через 5 хвилин призначили інтерв’ю Бо чекати поки рак на горі свисне ну не знаю(
-
Тут насправді як пощастить. Оренда точно дешевше буде. А щодо некваліфікованих робіт, то зараз дуже велика конкуренція. Принаймні на ті роботи, де з/п хоча б вища від 16$/год. У мене також b2 англійський, але більше місяця навіть зі складів відповіді немає. Це при тому що резюме розписано у стилі - народжений на складі і зачатий на форкліфті в момент розвантаження/завантаження продукції 😁. Проте це лише мій особистий досвід. Знаю людей яким вдалося швидше влаштуватися. Тут як кажуть "як карта ляже". Проте можу запевнити, що конкуренція буде тільки зростати, особливо зважаючи на кількість прибуваючих кожного дня
-
А якщо серйозно, ви ж ніби як у представництві однієї з авіакомпаній працювали?
-
Тобто руками і чим там ще клієнт забажає? )))