Українська Манітоба
-
Кому буде потрібна на авто дешево заміна мастила та гальмівних колодок , дисків пішіть в повідомлення .
-
шось в цьому є 100%🤣🤌🏽
-
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
-
Нагадує анекдот, що Галина сама розпускала плітки, що працює повією, тільки б старенькі сусідки не дізнались що насправді вона лікар терапевт😉
-
А можна десь смекту купити тут ? Чи щось схоже може є
-
Найкращий курс :)
-
найшов лозєєчку кому треба бабки з гривні в кади кеш перевести. купуєте страховку на рік за 2 тисячі десь вийде, платите карткою гривневою, потім відміняєте страховку, ну передумали. і вам мпі поверне чек:)
-
Всім доброго ранку. Скажіть будьласка страховка на рентоване авто в MPI це Top Up package?
-
тому що 1 місяць роботи вони тестують вас як працюєте, і можуть в любий день сказати допобачення, так само ви їм. Потім іде загальний випробувальний термін може бути від 3- х до 6 місяців. Залежить від компанії.
-
Ого, ще й форму видають. Ви точно в Канаді?😅🤣
-
В мене також весь одяг видали, добре що спіднє своє дозволили😂😂😂😂
-
Та нормально, мені видавали дуже довго, бо довго шили🙃
-
Зп маленька😂
-
Форма херня, от за оф працевлаштування)
-
@kv0111, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Scotiabank теж непоганий. Кредитні картки видають майже без питань
-
Доброго ранку! Прилітаю у понеділок, хочу брати зв'язок TELUS. Може є якісь реферальні коди, знижки в когось? Те саме і з банками, буду брати дебетову у CIBC. Але хочу ще один банк обрати або кредитну спілку, думаю які саме... Вдячний за відповіді і всім гарного дня!)🇺🇦🤝🇨🇦
-
Просто я знаю що в TD банку є такі бонуси
-
Та краще вже я Вас)))
-
@kv0111, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
35894/233057
2 minutes ago