Українська Манітоба
-
Маю кредитку CIBC, Якоб активно користуюся майже півроку Є телефон у кредит , який дали без даунпейменту та інше Але досі ре можу у застосунку банку перевірити софт кредитний рейтинг. Вибиває помилку. Усі, хто прилетів пізніше , вже можуть перевірити. Може хтось знає, у чому справа ?
-
Мобільний не знаю. А в CIBC щось таке є
-
Чому Telus ? Цікаво , ми теж планували його брати, тому що тільки в низ прописано що інет безлімітний після використання ліміту швидкого . Але майже всі надають таку послугу , Телус самий дорогий , та сервіс і них один з найгірших судячи по відгукам .пройшли всі корпорейт стори , залишили вибір на Роджерс, там і умови круті , і ціна , і сервіс
-
Вже третина березня позаду.. а після березня буде спад з прибуттям українських шукачів гарної долі. Тоді як місцеві кажуть наприкінці березня пробуджується сезонна робота та й багато що завдяки закритим вакансіям восени та зимою вже починають наступний етап розбудови компанії.. то ж "як карта ляже" але наврядчи конкуренція виросте набагато від тепер
-
There are a number of over the counter treatments available for diarrhea relief, such as loperamide (Imodium™), attapulgite (Kaopectate®), and bismuth subsalicylate (Pepto-Bismol®). Children and seniors may need a special rehydration drink (such as Gastrolyte® or Pedialyte®), available from your local pharmacy or grocery store. Та мені здається що я бачив у шоперс або волмарті
-
Він дуже скоро говорить😂 Man just slow down…
-
Смекти на жаль не купите в аптеці, не бачила, хіба на амазон замовити… Як аналог може це поможе 🤷♀️