Українська Манітоба
-
А як шукали механіка? І знов те саме запитання про валюту - 200 зверху яких? Канадських чи ні?
-
Якщо продавець не згоден, то шукаємо інших... якось так ... але я машинах ні бум бум , хто більше розуміє, може сам
-
В Канаді все в канадських доларах
-
Я робив так, брав продавця їхав до майстерні і робив сейфті ще раз. Просив додатково дивитися все інше, що в сейфті не входить і оцінити машину. Після того купив. Додатково 200 , але воно того варте ... потім в того механіка обслуговувався , попросив вибирати так, щоб через рік -два міг ще раз сейфти пройти)))
-
Шукаю підробіток ! Маю легковий автомобіль і вільний час! Якщо Вам необхідний трансфер, або повозити Вас по місту Вінніпег та за його межами, звертайтесь . 4319901439 Дякую
-
Правильно, хай сам)))
-
То наступний раз не підставляйтесь😉
-
Та я теж так спочатку думав...
-
Все. В. Канадських. Скрізь.
-
Ви будете сміятися, але я так само думала, а ось чоловік наполягає, що саме автівки тут в американських. Ось і прийшлося дуриндою себе виставляти питаючи))))
-
Пройшов пару, тут хлопці писали зверху якогось по кузову чи малярці , найбільш спитайте , вони дадуть кого . Або котрий ближчий. Головне, щоби не зв'язаний з продавцем
-
Чому тільки @AnnaKWinn лайкнула?!!!
-
Колись мені розказали байку, не знаю чи правда, про заробітчан з України, з Коломийського району, які на початку 90-х прилетіли до Канади на заробітки. От вони пішли працювати за кеш десь у місті, а їм дали канадські долари за розрахунок. Так ті два гуцули мало не побили того роботодавця, бо дав якісь незрозумілі папірці, а не американські долари. Думали, що їм якусь підробку пхають 😁 А коли прилетіли у Львів, то не могли ніде обміняти ті долари, або їм курс давали дуже поганий. То хтось із них поті їхав до Перемишля спеціально, щоб міняти канадські на американські долари. От така байка.😂
-
Маю до вас прохання . Можливо хтось бачив чи буде в суперсторі чи фрешко і зміг би чекнути чи є такий соус
-
Скажіть будь ласка хтось працює в Maple Leaf Foods у Вінніпегу? Може хтось поділитись досвідом яка там робота в чи вартує до них іти працювати ? Бо дуже багато негативних відгуків про цю компанію
-
Рано ще
-
Логіка знайдена, можно лягати спати , дякую )
-
Це я той чоловік , винен і мої родичі з Колрмийського району 😂😂😂
-
Бо тому що в Україні пише ціни в доларах на авто ріа Думаю логіка така
-
Легко могло бути. Я вперше побачив канадські літом...
22 Jan 2023, 08:02
36019/234745
10 minutes ago