Українська Манітоба
-
Тобто використати систему?)
-
Нажаль, ми (ньюкамери) не цінуєм зараз те шо маємо. Бо аби ми отримали 3-5 відмов на візу, шукали б роботодавця через океан в Канаді, проходили б мед.комісію десь у Європі, здавали б мову на добрий рівень та витратили купу років та грошей, то б і цінували і був би милий той Вінніпег.🤷♂️ Хтось, скаже що не планував сюди їхати і тут через війну, нуууу то таке, хто не планував, міг би спокійно сидіти в Польші.😅
-
Навіть і 10 000 людей це велика кількість, ще багато приїде і якась частина повернеться.
-
Не будемо сперечатися, я знаю людей які подались на візу просто так, кажуть не хай буде.
-
На кінець жовтня 2022 року, орієнтовно ON 34к AB 15к BC 9.3К QC - 9.1 MB 9k SK 2.6k NS 2.0k NB 1.6k NL 1.1K PEI 120 людей YK 30 людей NT 10 людей NU 4 людини В грудні в Онтаріо було вже понад 39 тисяч. В Манітобі понад 11 тисяч Джерело вказати не можу. Прийдеться вірити на слово
-
Більша частина тих хто прилетів точно знали за Канаду. Та і діло кожного лишатися чи ні.
-
Чи є статистика скільки по провінціях приїхали Українців? Маю відчуття що багато з Манітоби поїде як тільки отримають PR