Українська Манітоба
-
Всім привіт.отримав t4 на роботі що з нею робити чи є якийсь мануал як її заповнити і куди відправляти.дякую
-
Так і дорог нема 😂
-
Добре, що в Манітобі такого нема
-
Розцінки подорожі по платній дорозі 407 ETR в Торонто: 10 доларів за три кілометри. Toll charges: $1.01 Trip toll charges: $1:00 Camera charges: $4.20 Account fee: $3.95
-
Це налаштування конвертаціі вашоі украінськоі картки. Найчастіше конвертація відбувається через американський долар для visa і подвійна конвертація євро-долар для мастер кард.
-
Там ще десь в Сімпсонах є кадр з білбордом, на якому написано I was born in Winnipeg - what’s your excuse? 😂
-
Ви переносити усі дані з цієї форми в онлайн-декларацію. Є багато сервісів, де це можна зробити, але особисто я використала WealthSimple, дехто каже, що HR Block непоганий. Через ці програми ви подаєте декларацію напряму до CRA. WealtSimple ще й показує, який ви будете мати tax return
-
Цікавилася. Тут усе через blood.ca відбувається
-
Розцінки подорожі по платній дорозі 407 ETR в Торонто: 10 доларів за три кілометри. Toll charges: $1.01 Trip toll charges: $1:00 Camera charges: $4.20 Account fee: $3.95
-
Нормальні дороги в Манітобі. В Онтаріо трохи кращі, правда. Однак, це не є визначальною перевагою
-
Дякую
-
Доброї ночі, хто може порадити перекладачів, треба перекласти документ з Української та Іспанської мови на Англ
-
youtu.be/NbLwUDezmJ8
-
www.frankmotors.ca спробуйте сюди. Знаються на німцях.
-
Дуже вузенькі
-
не найкращі, навіть зараз можно в глибокі ями впасти так що щось і пошкодити, але вцілому нормальні. Десь за місяць весни все полатають.
-
пише мені босс, той що без контракта: ти маєш відпрацювати 2 тижня а я йому , нема контракту то фіг тобі і сказав що в понеділок на роботу не піду
-
так зависло за місяць
-
Це ті що опрокидували на бабулеси , якось не так рахували ?
-
Ніякі результати нікуди не прийдуть. Після медогляду вам видадуть на руки Tracking Sheet. Вичікуєте приблизно 2 тижні і подаєтеся відкритий work permit
22 Jan 2023, 08:02
36099/237119
about 2 hours ago