Українська Манітоба
-
Під*раси бляха.
-
⛽️ УВАГА, автозаправка Canco, 228 Isabel Str, дурить на бензин. У мене об’єм бака 45 літрів. До моменту заправки в мене було в баку приблизно 5-7 літрів бензину. Я заправився до повного бака, і влізло 44.85 літра!!! На питання, як це можливо, хлопчик на касі, засміявся і сказав, що так «це дивно», буду спілкуватися з їхнім менеджером в понеділок, що він на це скаже. Я не думав, що у центрі Вінніпегу, може бути таке. 😅👹👹
-
Оце я розумію «на своїй хвилі»
-
А Саскачеван не переходить?)
-
12 березня о 2:00 ранку переводимо годинники на годину вперед на літній час у всіх провінціях та територіях, крім Саскачевану
-
Ні, Саскачеван має цілий рік Central Standard Time
-
З усіма патрубками і паливопроводами, не може бути більш ніж 38-39 літрів. Ну ні як не 44.85 😂😂
-
Я заправляю сам своє авто, і заливаю завжди до повного, під горловину, і знаю скільки на якому залишку в мій бак заливається.
-
Меньше😔
-
ну може він по горловину налив? 🧐
-
То ми спимо на годину довше чи менше?
-
1. Заправки повинні щорічно перевірятися та сертифікуватися федеральною агенцією щодо того, чи вірно вони качають бензин. Деякі заправки (я такі знаю 😂) з власної ініціативи запрошують Measure One Canada частіше, ніж заканодавчо вимагаємий «раз на рік». Ви можете зарепортити заправку до Measure One, і вони приїдуть перевірять їх позачергово. Контакти Measure One на картинці. 2. Ви ж розумієте, що довіряти стрілочці лічильника бензину в авто - це, скажімо так, трохи необачно? Ось тут можна почитати про те, наскільки точними є лічильники бензину в авто (спойлер: ні, не є точними), і чи можна дивлячись на них з впевненістю сказати «у мене в баку було 5-7 літрів»
-
Ох… хто придумав той дурний перехід . Мами з малими дітьми зрозуміють (
-
У нас під Полтавою дядьки на «бочках» так найоб**вали, ну не в Канаді 😂
-
Дякую. Колективний experience не має собі рівних. 🙏🏼
-
Я б краще «вибив» з них декілька безкоштовних заправок і мийок, і більше туди не ногою.
-
Зарепорьте їх до Measure One. Хай перевірять. Може у них калібровка на температурну компенсацію збилася.
-
В мене не «стрілочка» а цілий компьютер бортовий, але мабуть ви праві, дякую за інфо.
-
Бенджамін Франклін :)
-
Добрий вечір, ми з України 😅
22 Jan 2023, 08:02
36270/231970
3 minutes ago