Українська Манітоба
-
Люди добрі чи хтось знає де у Вінніпезі можна придбати нормальні шпателя))) В Canadian tiere та Home garden немає
-
Користувач ravdesk, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Предоставляю ди..") не відповідає мові правил чату.
-
Друзі та особливо ті, хто має ID- паспорт та закордонний!) Перевіряйте ЗАВЖДИ написання транслітерованого ім’я та прізвища! Бо наразі, якщо у вас є розбіжність в написанні - то дійсним залишається останній оформлений документ, а всі інші будуть автоматично занесені до Бази Недійсних документів. Уже стикнулись із тим, що є люди, у яких віза канадська була вклеєна до паспорта, а цей паспорт став недійсним. І тепер людина не може сісти навіть на літак, не пускають прикордонники із недійсним паспортом. Не робіть собі зайвих проблем. Перевіряйте все відразу!)
-
Коли паспорт визнається недійсним, то протягом доби інформується Прикордонна служба України, НацПоліція та Інтерпол.
-
Деяких просто на реєстрації не пускають…
-
Паспортний контроль людина не може пройти, бо паспорт недійсний. Тому далі завертають і не пускають… Але це ще легко. Можуть (і взагалі повинні) поліцію викликати. Бо то не жарти.
-
Як сказати…просто 13 років у людей було для того, аби привести до ладу свої документи… Кому то дійсно потрібно - повірте, перепровіряє кожного разу все, та пише заяви кожного разу, аби було «G» замість «Н». І не має жодних проблем. А хто рахує ґав, коли потрібно уважно читати та перевіряти свої дані - то…
-
Мені здається, це зрозуміло, для чого то робиться так)))
-
Так само робиться, коли людина змінює прізвище, ім’я та/або по-батькові.
-
І якщо людина сама до того не дійшла за 13 років - то ось держава підштовхує до цього)))
-
Якщо люди думають, що все завжди буде сходити з рук, або «і так пройде, це ж Україна»/«та плювати я хотів(ла)»… Коротше, просто справа в тому, що треба все приводити до ладу одразу, та слідкувати за тим.
-
Привіт, хлопці . чи можна оформити розлучення через Дію?