Українська Манітоба
-
Шановне панство, вітаю! ) Читаю ваш чат вже дуже давно, але приєдналася фізично лише зараз. ) Прибула сьогодні до Вінніпегу, намагаюся освоїтися. Волонтери заселили до готелю Comfort Inn. Підкажіть, будь ласка, де тут поблизу якісь продуктові магазини? Також знаю, що поселення зазвичай з харчуванням, але в цьому готелі про це не в курсі. )
-
Доброго дня всім, шукаю роботу на викладку товарів на полиці. Поки не маю жодних відкликів на вислані та рознесені по магазинам резюме. Може хтось вже працює таким чином, та знає що магазин шукає працівників, та може запропонувати мою кандидатуру на цю посаду. Дякую всім, хто відгукнеться 😊
-
Якщо нічого з того часу коли я проживав у готелі не помінялось, то саме зараз в готелі Hilton можна взяти їжу на вечерю (він дуже близько). А великий супермаркет найближчий Real Canadian Superstore.
-
Це як? Жити в одному готелі, а їсти в іншому?
-
Щось треба було їм роз'яснювати?
-
Люди добрі, хтось купував в Європі акумуляторні електроінструменти? Як вони в Канаді працюють? Мені порадили купити в Європі, бо в Канаді все значно дорожче. Планую працювати в автосервісі, і роботу легше знайти якщо маєш свій інструмент, цей пункт я вже сам побачив у об'явах. Якщо купити в Європі оригінальні Milwaukee або Makita голі без ничого, а акумуляторі та зарядні пристрої до них взяти в Канаді, тож цікавить чи добре вони будуть заряджатися і працювати? Є в когось досвід у цьому?