Українська Манітоба
-
Щось треба було їм роз'яснювати?
-
ну я пішком ходив щодня і норм
-
Ідете за пайком пораніш, а то розберуть.
-
народ є тут хтось з рибалок? Чи можна буде тут на спінінг на річці у Вінніпезі ловити рибу? Де купувати ліцензію чи що там потрібно?
-
Надежда, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
там навіть не завжди буває то шо в них асортименті. Ото йдеш туди і купуєш в залежності від того "шо сьогодні дають". Звичайно що частина асортименту в наявності постійно.
-
Люди добрі, хтось купував в Європі акумуляторні електроінструменти? Як вони в Канаді працюють? Мені порадили купити в Європі, бо в Канаді все значно дорожче. Планую працювати в автосервісі, і роботу легше знайти якщо маєш свій інструмент, цей пункт я вже сам побачив у об'явах. Якщо купити в Європі оригінальні Milwaukee або Makita голі без ничого, а акумуляторі та зарядні пристрої до них взяти в Канаді, тож цікавить чи добре вони будуть заряджатися і працювати? Є в когось досвід у цьому?
-
ось за 2022 рік, гляньте. На 2023 думаю що кардинальних змін не буде. www.gov.mb.ca/nrnd/fish-wildlife/pubs/fish_wildlife/fish/anglers-guide-2022-en.pdf
-
дякую. Хай но лід зійде то спробувати можна. Буде чим зайнятися у вихідний.
-
тут licence можна купити. В кабелас можете взяти журнал з обмеженнями. Там по виду риби і розміру.
-
залежить від типу риби
-
звичайно
-
Обмеження улову є?
-
Cabelas має багато товарів для рибалки, там і наживка. Ще можна частково купувати в маленьких рибальських магазинах
-
тут скрізь можна ловити і спінінг і донка і що завгодно. Головно правило - один рибак - одна вудка. Гачки мають бути без бороди. ліцензію можна купити онлайн, вона коштує баксів 20 на сезон.
-
Вбивати на очах у дітей?
-
головне - щоб гачки без бородки, бо оштрафують сильно. І рибу живу з озера везти не можна. Треба робити щоб була нежива і потім тільки вивозити
-
та можна і десь трохи дальше то діло зробити. Доречі, діти тут з 14 років вже полюють із рушницями на оленів.
-
Portugal
-
Привіт усім підкажіть будь ласка з якої країни Європи летіти найдешевше?
22 Jan 2023, 08:02
36447/234545
about an hour ago