Українська Манітоба
-
У No Frills на Henderson завезли нещодавно. Купували на днях. Раніше купували в Anna Store, теж на Henderson. Маленька крамничка зі східноєвропейськими продуктами.
-
Мені минулого тижня один старший канадець нахвалював Yes Buffet десь поруч з Поло Парком. Але ми ще не ходили. Казав, що часто ходять з дружиною туди і їм дуже подобається, але з його слів краще йти туди після обіду, більший вибір.
-
Так, він говорив не про атмосферу, а про наїстись і щоб був великий вибір того, що поїсти )
-
Ліцензія 20$ то для резидентів, для не резидентів 66$ резидент це той що проживає більше 6 місяців в Канаді.
-
Я читав на тому сайті тому так і написав, то значить можна вибирати резидент? Я ще не купував ліцензію.
-
Мені цікаво, ЯК САМЕ ви дізналися залишок у бензину в баку? (Можна модель вашого авто?) Мої комп'ютери зазвичай кажуть просто "Low fuel" та після цього вже не показують "Range" А тупо кажуть : "Шукай заправку" Low Fuel light загоряається при залишку пального 10-15% від ємності баку. Для малолітражки це 4-7 літри, для дорослого авто це 7-10+ літрів Також варто враховувати, що: На перших 20% шкали будь який вимірювальний прилад має Ш А Л Е Н У похибку. То не варто використовувати такі результати вимірів у реальному життя як підставу для "дебатів" чи "виколачування" Успіхів
-
Підкажіть будь ласка, якщо я налаштував виплати з CRA через DIRECT DEPOSIT онлайн (CIBC), мені потрібно відправляти друковані форми Direct Deposit поштою, чи всі виплати тепер (GST\HST, 500$ допомоги за оренду) будуть приходити без відправлянь по пошті? Дякую.
-
Hyundai Accent 2019 двигун 1.4 (Tank Capacity 45L), лампочка (бензоколонка) не горіла, залишок приблизний по бортовому компьютеру 60-70 км, заправляю авто раз в тиждень, з нуля до повного, в місяць 4-5 заправок до повного, на 2-3 тіх самих заправках, володію авто майже півроку, тобто аналіз, досвід і т.д є., можу прикріпити чек за вчорашню заправку де написано 44,85 :))))
-
Ясно, добре що не придбав за 66$, дякую за відповідь.