Українська Манітоба
-
У мене теж)) але майже знайшов тут 😁
-
Вітаємо, Svitlana Moisei! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
вони так поділили прайс для місцевих і тих хто приїздить на короткий час відпочити та порибалити. Місцевим дешевше.
-
Добре, добре, ще 9,3 роки попереду :DDD
-
А скільки вхід?
-
Скажіть, ліцензію потрібно роздрукувати, і носити з собою на річку чи озеро?
-
Підкажіть будь ласка. В аеропорту Вінніпега видають ворк перміт, якщо лечу через мексику?
-
Якщо це міжнародний рейс, то так
-
так, постійно потрібно мати паперову ліцензію, з вашим підписом.
-
Э конкретна інформація про продовження чи припинення федеральної фінансової допомоги (3000$) після 31 березня?
-
Спасибі Дмитро
-
На данний момент ні
-
Усім привіт. Підкажіть де у вініпегу обмінник з найкращим курсом?чи де дивитись курс в інтернеті.хочу купить 10.000 $ сша і чи потрібно замовляти їх чи так просто прийшов і обміняв.дякую.
-
У вас прямий з Мексики до вініпегу ?
-
В житті буває різне, до того ж, воно занадто коротке, щоб витрачати його на дрязки та сперечання з заправщіками... Я б просто більше не їздив на ту заправку, й все. Costco Gas Station, або Shell чи Сoop Та й не буде більше питань "чи мені вірно налили?"
-
Здається кімната в суборенду в приватному будинку( один з мешканців залишає Канаду). Трьохповерховий будинок, два санвузли, кухня обладнана всім необхідним, пральна і сушильна машини, паркомісце. Вартість оренди 525$ + комунальні послуги (приблизно 100$). Хороший мікрорайон, недалеко до центру. Договір підписаний на чотирьох мешканців до 31.10.2023. Заселення з 28 березня. Огляд в любий день. Шукаємо порядного хлопця або дівчину. В будинку проживають українці. Деталі в приват.
-
Скільки коштувала така машина?
-
18 років :)
-
Забрав за борги ))
-
Я перший раз спробував цю заправку Грег, більше туди не ногою. Це просто було близько мого дому. «Качатися» з ними вже не буду, нерви слабкі. 😌
22 Jan 2023, 08:02
36499/234747
4 minutes ago