Українська Манітоба
-
Я не знаю, краще мабуть з'їздити туди, або постаратися зловити апойтмент в Бест Вестерн та на місці одразу його зробити
-
Це було у жовтні, але отримала через 4 місяці 😂🙈. Нічого страшного старою поки користувалася
-
Я заміну робила онлайн
-
Доброго дня. Хочу поділитися телеграм-каналом, де публікують безкоштовні можливості для українців (освіта, кар'єра, вивчення мов, волонтерство) Можливо комусь буде актуально) @opportunitiesworldowa
-
Користувач ksenijastrilets, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Да мы заполняли..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброго дня! Отримали вже паспорт?)
-
На небіометричний паспорт потрібні будуть візи майже в усі «цивілізовані» країни. Точно знаю, що не треба вклеєна віза в Турцію(туди взагалі без візи можно) і на Кіпр , можно отримати папірець і роздрукувати його і з ним летіти. Але дабл чек має бути , в вашій смтуаціі
-
Привіт! Комусь приходили листи від служби зайнятості іммігрантів? Мені прийшов такий, але google позначив його, як фішинговий і відправив до спаму
-
Продається комп'ютер Dell. Ціна за все 300 С$. Дуже класний варіант. Процессор І5, 8 покоління, SHD256, Ddr 4 Ram 8. Монітор 24. Вебка Ложітек. Колонки, мишка, клава. Віндовс 11, Офіс 2019, Акробат, Фотошоп, ААЕ - все активоване і працює супер. Продаж в зв'язку з виїздом з Вінні.