Українська Манітоба
-
На небіометричний паспорт потрібні будуть візи майже в усі «цивілізовані» країни. Точно знаю, що не треба вклеєна віза в Турцію(туди взагалі без візи можно) і на Кіпр , можно отримати папірець і роздрукувати його і з ним летіти. Але дабл чек має бути , в вашій смтуаціі
-
Привіт! Комусь приходили листи від служби зайнятості іммігрантів? Мені прийшов такий, але google позначив його, як фішинговий і відправив до спаму
-
Продається комп'ютер Dell. Ціна за все 300 С$. Дуже класний варіант. Процессор І5, 8 покоління, SHD256, Ddr 4 Ram 8. Монітор 24. Вебка Ложітек. Колонки, мишка, клава. Віндовс 11, Офіс 2019, Акробат, Фотошоп, ААЕ - все активоване і працює супер. Продаж в зв'язку з виїздом з Вінні.
-
Ого! Дякую за інформацію! Я вже збирався видаляти того листа, але вирішив на всяк випадок запитати у спільноти. Дуже дякую!
-
Мені перший лист також в спам упав, але дякуючи звичці з попередньої роботи перевіряти спам, вчасно побачила Робіть все, що вас просять в листі, очікування на апоінтмент в межах місяця, це якщо англійською Я чекала з 13 лютого, і ось нарешті зустріч сьогодні))
-
Немає житла в Торонто. А ви куди летите?
-
За яким номером можна подзвонити, щоб призначили сімейного лікаря в Вінніпезі?
-
Підкажіть будь ласка, якщо роботодавець, не платить овертайм х1,5, а пропонує вписати чистими суму х1, на compensation package, чи це є порушенням закону, також питання, чи є правильним нарахування х1,5 після 50 годин на тиждень, замість 40? Знайомий запитав у мене, я питаю у вас. Дякую.