Українська Манітоба
-
Підкажіть будь ласка, якщо роботодавець, не платить овертайм х1,5, а пропонує вписати чистими суму х1, на compensation package, чи це є порушенням закону, також питання, чи є правильним нарахування х1,5 після 50 годин на тиждень, замість 40? Знайомий запитав у мене, я питаю у вас. Дякую.
-
www.gov.mb.ca/health/familydoctorfinder/
-
🤯 Друзі, у розпалі сезон подачі декларацій і отримання tax return. З початком роботи в All-Tax Group отримую багато запитань від українців з цього приводу. Тож маю таке оголошення. В середу, 15 березня, о 19.00 (March 15, 7pm) ми проведемо zoom-webinar на тему "Tax Filing & Benefits in Manitoba". Реєструйтеся за посиланням і пишіть свої питання до кінця дня вівторка. У середу кожному, хто зареєструється, я надішлю лінк для доступу. Орієнтуватися будемо на ваші питання, щоб не забирати час зайвою балаканиною. Я буду головним комунікатором як єдина україномовна особа в компанії 🙂 А для уточнень поруч зі мною будуть її керівники Майкл та Джоан. Сподіваюся, будемо вам корисними. До зустрічі! docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAY7_vXAJUxZTkLMZL80SVzY6UfgQRCpJiPQidd63F-PYUfQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0
-
Я ще не чув історій щоб люди залишились на вулеці . Але , наприклад коли ми прилетіли , та волонтери почали дзвонити по номерам готелів - перші 3-4 були «місць нема» . Тільки в останньому були місця . Кажуть що зараз ще більше людей приізжає , так що краще мати запасний варіант - як раз саме безкоштовний готель. Та мати основний варіант- житло на єірбнб.
-
Можливо і так робити, але я користувалась старою 😉
-
Та зайдіть в арбнб і гляньте. Там всьо ясно відразу. І ціни і райони .. фото і тд ..