Українська Манітоба
-
Та зайдіть в арбнб і гляньте. Там всьо ясно відразу. І ціни і райони .. фото і тд ..
-
Обставити квартиру то недешеве задоволення доречі ) один матрас такий щоб нічого не боліло - 400$ . А якщо для нього ще ліжко брати ,то зверху 200-400 баксів . Для кухонною дрібноти то долар трі або долорама(трошки дорожче) чи для зовсім відчайдушних - крейзі бінз по дням коли все за бакс. Так що якщо подумати , то без великих запасів грошових , та при божанні жити з меблями - зняти хату на єірбнб , не маючи роботи - це прям він він . А потім як знайдеться робота - можно до неї десь на районі шукати житло . Це так , думки вслух )
-
Всім привіт ✌️ Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом Зроблю вам збалансоване харчування 🍏 Красиві 🍑 та рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
Доброго дня.Хочу проділитись ситуацією, сподіваюсь мене почують. В готелі Comfort Inn працює моя мама. Сьогодні з нею розмовляла управляюча готелем, питала ,як краще зробити бо не хочуть нікого образити.Бо за цей тиждень українці з"їли всю їжу, котра на місяць😵😵😵😵Там тільки зранку годують.Наші їдять в столовій потім ще нагрібаюсь купу в номер 🙈Сидять до обіду в столовій , хоча вона працює до 9 в будні і до 10 в вихідні. Може хтось не знає, що можна в Хілтоні брати в обід бутерброди і на вечерю друге. Мамі було дуже соромно за наших 🥲
-
Хай подзвоне краще керуючему в Бест Вестрн. Коли ми там жили ніхто місячний запас їжі не виставляв в один день. На сніданок, обід и вечерю давали набори їжі відповідно кількості проживаючи у номері. Ніхто нічого зайвого не міг брати.