Українська Манітоба
-
Доброго дня, порадьте бюджетну автомийку з самообслуговуванням
-
Спробуйте офіс Ukrainian National Federation (204) 943-7164 maps.app.goo.gl/jUp5BDj1VKkqdvEZ9
-
В UNF на Main St.
-
В нашому готелі тільки сніданки типу шведського столу, обід і вечеря - видають по списках, порційно у пакетах. В номер заборонено щось носити зі сніданку, були інформаційні листи (у кожного під дверима номерів). Зона, де сніданок набирають, зачиняється строго в 9 (або 10 у вихідні), звичайно біля цієї зони де самі столи і в лобі ще їдять і після 9ї, але те що взяв раніше. Більш-менш порядок з цим. Не чула про конфліктні ситуації за 2 тижня.
-
431 це нові номери Манітоби. Я купляла сім карту у Вінніпезі з цим номером
-
Добрий день, шановні! А чи, може, є хтось, хто їхатиме в Монреаль та візьме туди наш пакет із ліками?
-
Хтось може порадити у Вінніпезі де можна повправлятися в їзді? Якийсь полігон може чи шось таке 😃
-
В меня 431. Брала в Манітобі. Можливо то просто не беруть тркбку
-
Я угараю 😂😂😂 Але насправді смішного мало 😠
-
По хайвею 🙈😋
-
Заради двох бутербродів немає сенсу їхати, тому люди які їдуть беруть пакети їжі.
-
Я знаю людину яка бутерброди пакетами брала. І ще деякі історії знаю. Багато людей гадають що якщо не вони так візьмуть так інший візьме пакет, тому щоб йому не лишити самі беруть.
-
це тільки початок. Скоро тут будуть зграї українських зомбаків 😉
-
Добрий день, підкажіть будь ласа де зареєструватися на медікал тест? Той сайт що дали в аеропорту не заходе.
-
Будь який паркін лот біля церкви чи моллу у неділю після 6 вечора.. Там собі можете їздити. Або їхати десь у парк у будній день, там нема народу і паркін лот вільні.
-
www.instagram.com/p/Cpvan8TNIwz/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Якщо з робочого через 9 виходите на лінію, спробуйте ще 1 додати і потім номер. Тобто 9-1-431...
-
У мене
-
www.facebook.com/groups/501372487206777/permalink/1212417686102250/?sfnsn=scwspmo&ref=share
-
У чаті дозволений фандрейзинг для добре знаних фондів типу Повернися живим чи Притули. Також місцеві волонтери можуть постити фандрейзінги, адже мають відмінну репутацію. Адміністрація чату не має можливості та часу перевіряти всі оголошення про фандрейзінги від різних приватних осіб. Дуже багато шахрайства та скаму.
22 Jan 2023, 08:02
36655/233055
19 minutes ago