Українська Манітоба
-
Добрий день, підкажіть будь ласа де зареєструватися на медікал тест? Той сайт що дали в аеропорту не заходе.
-
Будь який паркін лот біля церкви чи моллу у неділю після 6 вечора.. Там собі можете їздити. Або їхати десь у парк у будній день, там нема народу і паркін лот вільні.
-
www.instagram.com/p/Cpvan8TNIwz/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Якщо з робочого через 9 виходите на лінію, спробуйте ще 1 додати і потім номер. Тобто 9-1-431...
-
У мене
-
www.facebook.com/groups/501372487206777/permalink/1212417686102250/?sfnsn=scwspmo&ref=share
-
У чаті дозволений фандрейзинг для добре знаних фондів типу Повернися живим чи Притули. Також місцеві волонтери можуть постити фандрейзінги, адже мають відмінну репутацію. Адміністрація чату не має можливості та часу перевіряти всі оголошення про фандрейзінги від різних приватних осіб. Дуже багато шахрайства та скаму.
-
Навіть якщо змінив оператора ? Маю на увазі, получив номер в Онтаріо. Потім по прибутті в Манітобу змінив оператора. Все одно номер буде рахуватись " Онтаріо" ?
-
Це група майже на півмільйона українців. Я поширюю особисто тому, що там воює мій племінник. Потреба в тепловізорах дуже гостра
-
Ви бачили що саме Канадці приїзджали на пікапах? Часом не наші?
-
А є тут щось типу іподрому? З інструктором на конях кататися?
-
💥💥💥💥 Гайз, де можна зчитати чек на машині? Скільки грошей готувати? Дякую.
-
Добре знані фонди, як Притули, опікуються як правило одними й тими підрозділами, інші теж мають потреби
-
В UNF одяг на разі не приймають, лише побутові речі. Одяг можете виставити на Чарівну Скриньку у Facebook.
-
www.facebook.com/groups/pennypincherswinnipeg/permalink/3030366927273049/ поки таке знайшов
-
Я 100% бачив у Вінні. Але вже й не згадаю де.
-
Тоді позор і тим Канадійцям. Але більший позор нашим якщо таке «відвотряють». Хоча просто зайти у любий Віннерс/Маршалс - української мало чути - лиш москальська
-
Друже , я українців впізнаю за кілометр
-
Тут можна постити рекламу?
-
Приїзжайте до Вікторія Інн, тут місця для боїнга вистачить))) А я побуду інструктором, я сьогодні сдав теорію на перший клас , так шо мені можна!
22 Jan 2023, 08:02
36668/233059
about a minute ago