Українська Манітоба
-
Підскажіть будь ласка , хто іде на хокей , потрібно квитки роздруковувати , чи скріншоту буде достатньо і чи потрібно з собою мати якійсь документи ?
-
Мені як батьку краще б подругу для доньки :) бо я знаю хто такі хлопці)
-
Так, я подумала, з моєї сторони було некорректно ображати місто. Бо я забула що не всі люблять гучні і швидкі міста, а от же те, що для мене страшні мінуси – для когось плюси. Наступного разу буду старатись більш корректно виражати думки, щоб не образити тих, для кого мої мінуси – цінності 😉
-
А ви перед тим як сюди їхати (в Вінніпег) не дізнавались інфо що то за місто, що тут є, а чого немає? Зараз так багато всілякої інфо, що можна все заздалегідь промоніторити і обрати найкращий варіант для себе. Дивно… От якби ви це зробили, то зараз не буди б у такій ситуації.
-
Я Гарден Сіті в першу чергу дивлюся, там школа є гарна, але щось з житлом скромно.
-
Дякую, вже придивляюся на ці райони, житло трохи дороще ніж в районі гарден сіті
-
Мені не хотілося вам відповідати, але щоб не бути базікалом, я витратила 40 хвилин свого часу і як мінімум знайшла ось цей офіційний лист від КУК до міністра імміграції Канади, який був написаний і надісланий ще 24го лютого 2022: www.ucc.ca/2022/02/24/ucc-briefing-note-to-the-minister-of-immigration/ І я впевнена було ще не одне звернення, враховуючи мітинги, і так далі. Рішення вже було прийнято у березні, десь 15го або 16го числа
-
Ага, можна трохи підкинути та згадати що є люди які(!) На хвильку пьють темне! Пиво! ;) А світле вообще не люблять...