Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 283.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t190444820T Offline
    t190444820T Offline
    Karyna
    wrote on last edited by
    А можна не треба, га?🙃
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Вітаю! І як важко було? Там трохи є що вчити та здавати…
    1 Reply Last reply
    0
  • t5195327763T Offline
    t5195327763T Offline
    Fresh Watermelon
    wrote on last edited by
    що ви робите з листами, які адресовані не вам, а людині, яка жила до вас? Я вже повідомляла на пошті, що людина переїхала, але листи все приходять🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Xergiok
    wrote on last edited by
    Перший клас сам по собі не важкий, технічної інформації дуже мало , загальні знання. Мені вистачило пару раз пройтись по мануалу і захайлайтити все що сдалося важливим. Завтра ще гальма буду сдавати, але там взагалі 35 сторінок матеріалу.)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    зараз гляну на картах, що там де там. У мене взагалі-то проблем з водінням нема, лише в чоловіка - боїться зі мною в одну машину сідати 🙄 може його в якої бабки яйцем покатати
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    В мене чоловік здавав тут в Брендоні перший клас, то трохи було важко pre-trip inspection але то вже на road test ніби треба…
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Я не хочу вас засмучувати але до ковіду на 1 клас можно було здати безкоштовно через провінцію, говермант спонсорував драйвінг школи для бажаючих, повністю оплачував всі затрати, мій чоловік так зробив собі 1 класс, але то суто будо для резидентів, так кошти немалі майже $10К тоді було, зараз не знаю напевно ще більше?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jean
    wrote on last edited by
    Шукайте stables. Тут їх багато
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Xergiok
    wrote on last edited by
    Так, це на фінальний практичний тест. Маю надію попасти на навчання в цьому місяці , я здивований що за таку ціну і такий ажіотаж.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    біль все ще не стихає 😭
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Та нічого ви не зробите то вде відповідальність тої людини яка переїхала, я обично в ресайклін викидаю…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Реклама будь-яких імміграційних консультантів заборонена.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Xergiok
    wrote on last edited by
    Тут 9 тисяч, восени було 7700...Зараз ще можуть підняти. Є варіанти знайти працедавца , який оплатить, але я думаю за це мені світитиме кабальний контракт. Я постараюсь не засмучуватись , а то і так далі нема куди )
    1 Reply Last reply
    0
  • t242650133T Offline
    t242650133T Offline
    Оксана Швачка
    wrote on last edited by
    Добрий вечір Можливо хтось шукає житло та хоче жити не в Вінніпезі, а трошки далі, в мальовничому містечку Стейнбах. У ньому зовсім немає безхатьків та наркоманів. Воно дуже затишне та в ньому є все для комфортного життя, особливо родиною з дітьми. Тут є великі магазини такі як Волмарт, Суперстор, Собейс, Вінерс, Маркс, Спорт Чек, Долларама, безліч Кафе (Макдонольдс, Бостон Піца, КФС, Віндіс, Тім Хортонс, Старбакс та багато інших) є лікарні та гарна школа для дітей, басейн, спротзали. Дуже багато українців та велика підтримка громади. Є виробництва, підприємства та заводи. Є футбанк, Канада сервіс та MPI. Пропонуємо свою дуже гарну та затишну квартиру з 2-ма спальнями та 2-ма окремими санвузлами. Великий балкон. Ми все укомплектували меблями в одному стилі. Тобто заходь, живи, та насолоджуйся житттям у гарному місці. Якщо є питання, то запрошую у особисті повідомлення )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    Доброго дня , підскажіть сайти де можно обрати матрас і ліжко ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1865047230T Offline
    t1865047230T Offline
    HappyMan
    wrote on last edited by
    Чи хтось відправляв з Канаду в Україну посилки? Які є варіанти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Повідомлення щодо користування Emergency Food Program або як називають цю програму "фудбанк" (food bank). Оскільки, ми помітили РІЗКЕ ТА ДУЖЕ ЗНАЧНЕ збільшення кількості українців, які звертаються до програми Emergency Food Program, ми пояснюємо, що таке фудбанк. Фудбанк - це допомога тим, хто не має за що придбати продукти харчування, хто на межі голоду та виживання. Так, серед українців, які прибули до Канади внаслідок війни, є багато тих, хто має реальну проблему нагодувати дітей чи прогодуватись самому. І серед канадців та корінних народів Канади також є багато тих, хто перебуває на межі голоду чи через відсутність коштів, непрацездатність тощо. ЗАУВАЖТЕ! Фудбанки - не є способом заощадити кошти на купівлю телефона чи телевізора. Фудбанки - не є безкоштовним магазином, куди можна прийти без потреби. Перед тим, як йти до фудбанку, запитайте себе: "Чи мої діти дійсно не мають що їсти сьогодні та завтра? Чи дійсно мені потрібно йти до фудбанку, якщо є заробляю гроші на роботі, можу оплатити рахунки та купити їжу?" Фудбанки - це гостра, крайня необхідність забезпечити продуктами свою сім'ю. Фудбанки організовані та підтримуються нашими канадськими громадами та є виключно неприбутковими організаціями, мета яких допомогти тим, хто потребує їжі на столі. Фудбанки залежать від благодійних допомог, волонтерів, урядових грантів. Щомісяця фудбанки планують певну кількість продуктових наборів для нужденних сімей у місцевих громадах. Кількість продуктів не є безрозмірною, а розрахованою на потреби конкретної громади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh L
    wrote on last edited by
    Ви пропустили головне. Вхід в лікьор март без check ID🍷
    1 Reply Last reply
    0
  • t1944313793T Offline
    t1944313793T Offline
    LERA REUS