Українська Манітоба
-
Дякую, вже придивляюся на ці райони, житло трохи дороще ніж в районі гарден сіті
-
Мені не хотілося вам відповідати, але щоб не бути базікалом, я витратила 40 хвилин свого часу і як мінімум знайшла ось цей офіційний лист від КУК до міністра імміграції Канади, який був написаний і надісланий ще 24го лютого 2022: www.ucc.ca/2022/02/24/ucc-briefing-note-to-the-minister-of-immigration/ І я впевнена було ще не одне звернення, враховуючи мітинги, і так далі. Рішення вже було прийнято у березні, десь 15го або 16го числа
-
Ага, можна трохи підкинути та згадати що є люди які(!) На хвильку пьють темне! Пиво! ;) А світле вообще не люблять...
-
Не ну а якщо почесному, де школу шукать для доньки щоб друзів знайшла свого віку і трохи легше адаптувалася? Ґа? 7 років
-
*лячно очима блимнуть бо шось проморгаю* оцє інфи потрібної насипали ..
-
Ні, ця масова хвиля еміграції. В неї повинні бути автори, або не повинні, люди повинні сказати дякую комусь чи не повинні. Якщо говорити дякую, то треба знати кому. Інакше ніяк. Якщо це уряд Канади, то він написав на своєму сайті, що вони організували цю програму. То чому Кук і інші організації не пишуть,як вони офіційно допомогають чи лобіюють?. Це історичний момент.