Українська Манітоба
-
Яйця , яйця всім
-
Тату, коли ти прийдеш додому, ми вже голодні 🤤
-
звільнився слот в Tax Clinic завтра з 17:30 до 18:30 uccmanitoba.ca/taxclinic/ Якщо вдруг ком треба
-
На злодієві шапка горить 😂
-
Так це зрада, т9, не розумію чому воно іноді вставляє російську, я її вимкнув
-
Я бачу літеру зрадницьку )
-
Скоро горе настане. Тату горілка подорожчала - будеш менше пити ? Ні синку ,ти будеш менше їсти
-
Ос мы тебе і знайшли, напевно то і ти всю колу забрав і жінці не хватило і вона не могла розбавити їжу для дитини 🤬
-
toronto.ctvnews.ca/alcohol-is-about-to-get-more-expensive-in-canada-these-organizations-are-fighting-to-stop-the-hike-1.6311638
-
Треба формувати статистику чату за місяць. "Топ 5 срачів цього місяця!"
-
То все дальше про фудбанк дискусія? 🧠Нема сечі терпіти ті борошна.
-
Тобто такі відео заохочують йти до фудбанків без потреби. З метою "я собі трохи заощаджу грошей". Дуже сподіваюсь, що ці відеоблогери є в чаті і зрозуміють помилку
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи потрібна віза в Ірландію або Англію, якщо в мене передбачається там пересадка?
-
Ще є прікольна штука price match. Наприклад, ви в листовці чи інтернет сторінці побачили цибулю в суперстор за 2,99, а куди зазвичай ходите за продуктами в Но Фрілс та сама цибуля коштує 3,99. На касі в Но Фріллс показуєте картінку з цибулею за 2,99 з суперстор і тьотінька на касі пробиває за 2,99, а не за 3,99
-
They clarified that they can't sell cocaine and psilocybin to the general public and emphasized that only licensed dealers, pharmacists, practitioners, and hospital employees are allowed to purchase these substances.
-
Дякую
-
Ще є купа магазинів, волмарт фрешко, сейфуд ітд
-
Ось посилання, там є список магазинів де можна таке зробити і розказано/показано як www.reebee.com/blog/6-canadian-grocery-stores-that-price-match-and-where-you-can-save-a-lot-on-groceries
-
ні, не всі магазини роблять price match. Superstor and No Frills це фактично одна мережа, тому там роблять прайс метч один одного.
-
Там тільки для медичних дослідів. Більшість крім заголовку нічого не прочитали
22 Jan 2023, 08:02
36805/236427
5 minutes ago