Українська Манітоба
-
Чого ви образу в негатив впали? Я би відповіла жінці що не треба виставляти місячні запаси, що люди беруть бо лежить. Звідки їм знати що це "запаси"? Запаси повинні знаходитись у холодильниках. І чому пишите лише за українців? Бачила в Ютубі як українскі блогери обурюються тим, що приїзджають до готелю люди різного кольору, здоровенні дядьки на дорогих тачках, та виносять торби тих наборів їжі. Хейтерам- я не в Віннипезі і, навіть, не в Канаді. Просто "за державу прикло", тому не витримала і написала що бачила.
-
Доброго ранку підкажіть для візи нам треба заповнити форму IMM 5409-E громадянського шлюбу та підписати у нотаріуса. Знайшли канадського натаріуса онлайн, но не впевнені що це не лохотрон. Підкажіть як можно провіряти канадського натаріуса. Може у когось є провіряни контакти нотаріуса
-
Да це незареєстрований шлюб. Нам потрібно чоловік іноземець, а не українець
-
Так , я зрозумів . Це не є обов’язковим . Ви можете додати докази ваших відносин , це буде письмо що до чого, та супровід соціальних мереж, фото сумісних покупок, відпочинку , броні квіткив та готелей. Просто скріншоти з вашого телефону ваших селфі, договір совместноі аренди та тп. Ця форма потрібна трошки в інших обставинах .
-
В анкеті треба додати цю форму. Нам треба провіряний нотаріус. Ми знайшли канадських нотаріусов онлайн но не впевнені в них
-
У Вас жінка іноземка?