Українська Манітоба
-
Там в програмі лише одна декларація - і якщо її заповнити наперед - то по прибутті вам лише відсканувати паспорт на автоматах треба буде - і вона автоматично роздрукується. Якщо її не заповнювати в програмі - то треба буде на автоматах, що займе трохи більшк часу
-
Розкажіть як подавали?
-
Користувач ravdesk, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Предоставляю ди..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач ravdesk, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Предоставляю ди..") не відповідає мові правил чату.
-
Як забрати обмеження з дозволу на роботу. Подаємо аплікацію на новий дозвіл на роботу БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Крок за кроком проходимо увесь процес разом. Ви отримаєте детальне пояснення, як створити онлайн-кабінет, заповнити форму IMM5710, підготувати необхідні документи та подати аплікацію до IRCC (Міністерства Імміграції, Громадянства та Біженства). Новий дозвіл на роботу не буде мати обмежень щодо роботи у садках, школах, охороні здоров'я та сільському господарстві. Відео тут youtu.be/VqMVsZCGdPY
-
За 5000 на 2 спокійно утримуємо дім та іпотеку, добру машину, подорожуємо, інвестуємо, та відкладаємо на старість. Я просто не розумію «гонку за тим хто кращий» як це було в Україні. Тут кожен сам за себе and nobody cares what you do, how much you make, where you live, and what car you drive.
-
Насправді не все так погано у Вінніпезі з овочами. Просто їх розгрібають у лічені хвилини після того як виставляють
-
Бачити і купити, то 2 великі різниці 😂. Я також здебільшого тільки побачити встигаю, але як діло до оплати доходить, хтось справляється швидше за мене
-
Ну як я і писав вище, все дуже від району залежить. Тут де я живу окрім овочів запросто можно купити і креветки і м'ясо (звичайно на свій ризик). Але те що дійсно вартує уваги розгрібають у лічені хвилини після того як воно з'являється у застосунку
-
Воно?