Українська Манітоба
-
Чому вам не подобається такий стиль бесіди? Це ж ви його почали. Ви це назвали самоіронією. Продовжуємо!) Ви невірно написали абревіатуру ! Виправте! А що ,вас ще щось і в first nations не влаштовує? дуже цікаво,чому саме це ви наголосили Як ви називаєте дискусію про права і свободи людей? Шапіто? Ахаха Ви дуже кумедний.
-
Ну сланці і босими ногами по снігу, то трохи є різниця ))
-
Чекаю :)
-
Шановні! Завершуємо офтоп з переходом на особистості. Далі все видалю.
-
Oleg Kolos, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Може там сім’я з 30 дітей ,хто знає . Кохатися люблять чорнобриві
-
Ви серйозно залишаєте години пустих розмов про сєльодку і гречку,і не реагуєте на явні хейтерські випади з узагальненням як виглядає якась національність. Коли медичний працівник описує дуже докладно як виглядав якийсь пацієнт з ментальними проблемами це як ви класифікуєте?
-
Скажіть будь ласка де можна роздрукувати документи район Ст. Вітал?
-
в сенсі? Інформація про завершення програми опублікована ще 17 березня 2022 року.
-
В вже є якась інфа про завершення програми , та як воно буде виглядати ?
-
Дякую, це дуже круто 🥰
-
від Конгресу Українців Канади - Манітоба. Я представник цієї організації.
-
Доброго дня, а звідки ця інфа?
-
Підтримка від Манітоби продовжується незалежно від завершення програми CUAET.
-
Що як виглядатиме? Виключають функцію прийому аплікацій і все. Дуже просто ))) Інформації про продовження немає поки. Якщо і буде, то пізніше
-
Так то воно так , але як саме воно виглядатиме ніхто ніде не раз‘яснював . Та всі чекали на продовження
-
Що це означає в об'яві про рент?
-
Ті, хто подались аплікацію, можуть бути спокійними. Вони підпадають під критерії програми в плані отримання дозволу на роботу. Однак, вони не можуть претендувати на фінансову допомогу більше.
-
Ну ось я про це як раз и питаю . Я не бачу як все просто дуже . Куди ті хто подався вже , але ще чекає, що з ворк пермітами . Але у будь якому випадку круто що манітоба продовжуватиме підтримку не дивлячись на новини про продовження
-
А хтось тут мешкає в районі Тіндалл Парк?
22 Jan 2023, 08:02
36984/231427
2 minutes ago