Українська Манітоба
-
З того що ви запостили, сиходе що ви поклали зайву 1069 накредику, (current balance -1069) перетворивши її таким чином на дебітну картку :) Але Available credit 1364 свідкую про те, що у вас є pending transaction, які ще не були проведені по системі, саме цьому ви маєте ситуацію коли Credit Limit - Available Credit не дорівнює Current Balance Налаштуйте Auto Pay, в обсязі Statement Balance, й будете спати спокійно
-
Це не дивна, а закономірна річ. Якщо ви йдете через провінційну програму будь де, то провінція очікує, що ви будете жити там довгостроково і будувати своє життя. Якщо у вас зв'язок десь інде, то це завжди є ризик, що ви туди поїдете. Для тих, хто не хоче йти через провінційну програму, є FSW or CEC. Але пошукайте в імміграційному чаті, сьогодні писали, що люди висять у пулі по 2-3 роки, щоб їх вибрали.
-
-
Без впливу КУК та інших організацій не було б CUAET. Уряд дуже швидко відреагував на запит і протягом тижнів склепав програму на коліні. КУК не може робити нічого, бо це відання уряду. Є поняття лоббізму, який дуже сильний зі сторони українських організацій.
-
Ну то нехай КУК на своєму сайті пише те, що він робить для українців. А то вроді і уряд зробив Куает, а деякі адміни пишуть, що КУК зробив Куает. Напевно, КУК не буде писати недостовірну інформацію проти уряду на своєму сайті. Щоб українці знали, кому сказати дякую за те що їх прихистили від війни, а не щоб всі організації говорили, що це вони головні в Куает.
-
Ооох. Слухай, ну метро, звісно, побудувати важко, але скляні висотки у центрі тут є, а на вулицях Сміта та Мейн саме у Даунтауні є комфортні ренти з панорамними вікнами саме у таких будівлях як ти кажеш. Я дивилася деякі з них, коли ми шукали житло, у багатьох ще й на верхньому поверсі є зона потусити з видом на місто, а сусіди зазвичай молоді. Стосовно масштабних тусовок - я бачила багато молоді у Форксі і я впевнена, що у районі Осборн Вілейдж чи Даунтауні також будуть нічні клуби якісь та всяка тусня.
-
Тоді ок, це не питання Вінніпегу, а ваші особисті вподобання. Я би в НЙ і на рік жити лишитись не хотіла, саме у місті НЙ. Як туризм - класно подивитися. А так нізащо). До речі, за останні 3 місяці була в НЙ, Чікаго і Калгарі. Для життя зайшло би хіба Чикаго. Але все одно верталася у Вінні з думкою, що нарешті, я вдома, там, де спокійно, і нема всієі тоі метушні. Хоча розумію, що це не є популярна думка серед жителів Вінніпега)😁
-
А я думав що вся канадо то велике село, де всі зимою ходять в шортах, курять травку і ночують на зупинках, бо вони там з обігрівом В Канаду треба їхати коли в тебе є 100 мільярдів і англійська рівня Емінем Це сарказм, якщо хтось не зрозумів