Українська Манітоба
-
На основній треба. На парт-тайм варто казати щоб брали податки без урахування неоподатковуваного мінімуму, чи, навіть, щоб утримували додаткову суму на податки. Це робиться, щоб запобігти ситуації, коли після подачі податкового звіту, ви станете винни сплатити гроші податковій 😞
-
Зір можна перевірити у бест вестерн, там окремий стіл, типу послуги мпі, перевіряє зір, всі інші доки і потім до автопаку.
-
Як що маєте довідку від автопаку про зір, тоді так, будь який автопак Але міняти доки нема постійної адреси немає сенсу. Бігати висловлювати своє посвідчення з пошти готелю після того як ви вже поїхали звідти, задоволення нижче середнього. А за нові права ще станеться платити гроші, та витрачати час .
-
www.bedbathandbeyond.com/store/product/disney-minnie-mouse-film-reel-ceramic-soup-mug-bowl-for-ice-cream-cereal-oatmeal-large-coffee-cup-for-espresso-caffeine-beverages-cute-home-kitchen-decor-essentials-holds-24-ounces/300207292?keyword=soup-mugs
-
Свої пластикові права не потрібно виловлювати в готелі, вони всі трошки полежать у готелі, ле ви жили і потім всі будуть збиратись ось там в бест вестерн, можна прийти за ними в будь який час. Перша зміна адреси, тобто заміна пластику на новий для українців безкоштовна, якщо автопак про це "забуває" - можна сміливо нагадати. Це інфа від тієї дівчини, що перевіряє зір і документи на зміну прав в бест вестерн.
-
Зазвичай таки чашки з'являються на свята, типа Різдво, Mother/Father day, etc Як подарунки сувеніри
-
якщо ви не заповните, то тоді з вас будуть вираховувати більше податків відразу
-
штраф роботодавцю, а не працівнику
-
То ви просто зп вихваляєтесь😂
-
Ось чітко пише, що працівник ПОВИНЕН заповнити форми TD1, якщо починає нову роботу. Роботодавець повинен надати цю форму на заповнення. Форми TD1 заповнюються кожен раз при наймі на нову роботу www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/payroll/set-up-new-employee/filing-form-td1.html
-
Заповнення форми TD1 обов"язкове
-
Якщо з мене будуть більше податків знімати, то за що тоді мені штраф буде, якщо я форму не заповню, щось це все заплутано
-
вас не поштрафують. Штрафують роботодавця, якщо за 7 днів після старту роботи нового працівника не відсилає цю форму до податкової. Я не зустрічав жодного нормального роботодавця, який би не давав заповнювати цю форму.
-
Може ви щось не так зрозуміли?
-
Тоді взагалі не зрозуміло чому працедавець каже, що не обов’язково, може вони єлектронну якусь форму дефолтні відправляють, компанія 50 років існує, мабуть повинні шарити що як
-
Міняти посвідчення мешкаючи в готелі варто хіба що у випадку, коли ви йдете навчатися на Class 1. У всіх інших випадках це марнування часу. Свого та робітників
-
Від Vadisio Junowicz з групи Українці Канади Canada vs Europe Взагалі цікаво спостерігати, як загострилася останнім часом дискусія "Де краще в Європі чи Канаді?". Побачивши десятки постів та відео, від "блогерів" які прожили півроку в Канаді, та рік в Польщі; я як людина яка більшу частину свого свідомого життя прожила за кордоном (Італія, Канада, та трохи Польща) теж вирішив вставити свої нікому не потрібні п'ять копійок. В першу чергу хочеться зазначити, що всі три країни стали важливою частиною мого життя, і всі три я люблю. Навіть шкода що не має можливості жити всюди одночасно. Так всюди є свої мінуси, десь гірше медицина, десь менше розваг, але їх завжди є чим перекрити. Наприклад, я є любителем історії, я її багато вивчав, та й по суті зараз майже вся література яку я вживаю, є на історичну тематику. Після Італії, яку принц Фон Меттерніх називав "Колискою Цивілізації", та де музеїв більше ніж Макдональдсів в США; було не так легко знайти цікаві сфери інтересів в Канаді. Але сказати що в Канаді та США не відбувалося нічого цікавого та історично важливого, це не правда. Оскільки США вплинули і досі впливають на світ та його розвиток, а Канада в свою чергу безпосередньо вплинула на напрям руху США в свій час; тож дослідивши цей фактор, моє ставлення до Канади з історичної точки зору вже змінилося. Тут вам і стосунки європейців з корінними народами, і семирічна війна, потім як наслідок американська революція і всі від неї витікаючі і тд. Все це потім вилилося в мистецтві, культурі, та дало назви містам та вулицям Канади. Багато цікавих персонажів: Шамплейн, Фронтенак, Лаваль, Карлтон, Ріель, Макдональд, Лор'є і багато інших. Чи "Hudson Bay Company" про яку теж написано десятки досліджень, про її вплив на розвиток не тільки Канади, а й всієї північної Америки. Тобто ок, історія Канади напевно не є такою масштабною як історія Італії, в Канаді не творився Ренесанс та не жив Юлій Цезар, але вона по своєму цікава та має свій шарм, і по своєму вплинула(без перебільшення) на розвиток світу. Звичайно люди не живуть тільки історією, більшості вона взагалі не цікава, але як з цим так і з іншими факторами, в Канаді є багато чого цікавого так як і в Європі, просто воно буде інше. Ще один приклад, це хокей, яким я замінив футбол в Канаді. Навіть зараз, після повернення в Італію, я продовжую слідкувати за хокеєм. Кожен може сам для себе знайти ці замінники, в залежності від того що його цікавить. Хочу підкреслити, що для себе особисто я зрозумів, що не має краще, просто всі три країни в яких я жив, вони є різні, але всі по своєму хороші і жодна з них є гіршою за іншу. Також для себе, зрозумів що порівняння Канада - Європа, немає жодного сенсу, в Європі всі країни різні, а в Канаді багато провінцій відрізняються одна від одної (Квебек так взагалі майже як заграниця). Те саме стосується заробітків, я особисто не відчув якоїсь критичної різниці в купівельній спроможності. Якщо в одній країні я заробляв більше, але і витрати відповідно були вищі. Та й взагалі, питання заробітків є дуже індивідуальним, багато залежить, від фаху, та потреб кожного індивіда. Тож підсумок: кожен має обирати країну, відповідно своїх можливостей та інтересів. Якщо ви вже обрали Канаду, то не поливайте її одразу брудом, вона велика і дуже різна, тож якщо вам не підійшов Вінніпег, може підійти умовний Шарлоттаун, чи Вікторія. Припиніть порівнювати Канаду та Європу, це не має жодного сенсу. В кращому випадку, можна порівняти якусь окрему країну, з тією провінцією де ви зараз, і то бажано прожити декілька років і там і там. Десь тут поставлю крапку. Слава Україні 🇺🇦🇵🇱🇨🇦🇮🇹
-
Кожен магазин має свій графік. Треба декілька днів вбити на моніторинг, а далі перевіряти у більш менш один час
-
Декілька разів підіймали питання, наче ніхто не відповів((
-
Вітаю, якщо може в чаті є майстри з ремонту телефонів/планшетів- маякніть пліз в особисті.
22 Jan 2023, 08:02
37139/236894
5 minutes ago