Українська Манітоба
-
Привіт! Звичайно, я можу допомогти вам зразком резюме для Канади. Ось невеликий приклад, який може слугувати вам зразком: Ім'я та прізвище: Ваше повне ім'я тут Адреса: Ваша адреса тут Телефон: Ваш номер телефону тут Електронна пошта: Ваша електронна пошта тут Об'єктив: Придбати позицію (назва посади), де я можу використовувати свої навички та досвід для досягнення цілей компанії. Освіта: • Назва університету, спеціальність, дата закінчення • Назва університету, спеціальність, дата закінчення Досвід роботи: • Назва компанії, посада, дата початку - дата закінчення • Опис обов'язків та досягнень. • Назва компанії, посада, дата початку - дата закінчення • Опис обов'язків та досягнень. Навички та здібності: • Навички, які ви маєте і які допоможуть вам в вашій роботі (наприклад, програмні засоби, мови програмування, робота з клієнтами та інші). Рекомендації: Якщо вони є, вкажіть контактні дані двох-трьох людей, які можуть надати рекомендації щодо вашої роботи. Сподіваюся, що цей зразок резюме стане корисним для вас! Не забувайте налаштовувати своє резюме відповідно до вимог і потреб роботодавця.
-
Привіт,також рекомендую цей чат GPT як допомогy при підготовці до тесту Celpip. Читання і аудіювання тренувати легко ,є різні програми для оцінки рівня. А з письмом-я просто виконувала завдання за встановлений час і кидала в чат для перевірки,просила оцінити за CLB і тд. Не знаю наскільки точно він оцінює це в балах ,але вказує на всі помилки,сильні і слабкі сторони і що було б добре покращити:) можливо комусь пригодиться
-
Хтось відкривав у банку cibc аккаунт для американських долларів, якщо так, скажіть який курс обміну, при переводі в cad цей банк має і яким чином це можно зробити, онлайн аплікація, чи особисто йти до них?
-
Flashfood
-
Вітаю! Наші знайомі планують відкрити дитячий садок удома. У якійсь групі бачила інструкцію, а зараз не можу знайти. Хтось знає з чого їм почати? Буду вдячна за інформацію ☺️
-
Залежить від відділення. Деякі можуть бути вільними, а інші розписані на декілька днів. Але в основному тут все через appointment…🤷🏻♀️
-
Дякую, підкажіть, щоб кеш на цей рахунок покласти, треба апойнтмент до них, або можно прийти постояти у черзі по загальним питанням?
-
Все можна зробити через додаток