Українська Манітоба
-
Читаю всі сварять ківі., Але коли ми летіли то з Торонто до Вінні рейс відмінили. І нам замінили квиток аж на рейс через 5 днів🙈.Ми купували не через ківі. А чоловік що купував через ківі йому ківі прислало листа що він полетить наступного дня з ранку🤷
-
Це не спам, це моє приватне авто, може комусь треба.
-
Виглядає як якась многоходовка, щоб не виїзжати з готелю . Житла валом , на любий смак , якщо це апарти- ніхто нічого не питає, окрім банк стейтмента - приходь, дивись, роби страхування , заізжай . Кажуть що страхування не можуть вимогати, але лакшері як раз прописують- що страхування mandatory. Там виходе десь 200 на рік додяріків .
-
Користувач masha28_zaytceva, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Доброго вечера ..") не відповідає мові правил чату.
-
Я теж більше не хочу в ІТ працювати 😅
-
А є ще вакансії?)
-
Шоб щось прилічне то важко. Щоб не видавали один бедрум за два по ціні 1400 в самому гетто. Friendly manitoba🥰. А до чого тут не виселяли з готелю що так що так виселяют.
-
Користувач masha28_zaytceva, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравствуйте ес..") не відповідає мові правил чату.
-
Ага, як КГБ :) Я колись писав, що у нас у компанії дуже успішні специ позвільнялися в і пішли хто в ріелтори, а хто взяв у лізинг всілякі екскаватори і поїхали в Томпсон на шахти. Заробляють дуже і дуже багато. Я питав, чого пішли геть : вигоріли, хочуть інших перспектив.