Українська Манітоба
-
А можна докладніше, що це за бокси?
-
Наш бюджет в Канаді: $5 на овочі на фрукти через Flashfood youtu.be/7tjFh_YCbG8
-
На сьогодні у Вінніпезі проживає до 2000 українців у готелях. Провінція знову починає програму розселення у гуртожитки місцевих коледжів. Але цього разу будуть зміни, волонтери будуть направляти в гуртожитки прямо із аеропорту, якщо у готелі не буде місць.
-
Вже є коробки 😁 Інформація також оновлюється протягом дня. Залежить, що там є у магазині.
-
Як розрахувати ваш дедактбл для pharmacare. Найбільше виграють, ті, хто подається зразу по прильоту на програму. Адже там можна зробити self-declaration of income в Україні. Дедактбл перераховують раз на рік в залежності від вашого доходу. www.gov.mb.ca/health/pharmacare/estimator.html
-
На початок купіть будь яку пріпейд. Chatr, lucky.
-
Тільки приїхали до Вінніпегу підскажіть яку сімкарту купувати?
-
Скажіть будь-ласка, спочатку потрібно подати gst а потім вже можна подаватися на цю pharmacare? Чи потрібно спочатку подати такси?
-
Але як написав пан Wes вище краще подаватись на pharmcare як можно скорше бо Дедактбл перераховують раз на рік в залежності від вашого доходу.
-
@Romannn83, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Тобто я можу податися на pharmacare без будь-яких звітів в податкову до цього? А як же вони будуть знати що в нас маленький дохід і що нам взагалі доступна ця допомога і який делактабл встановити?
-
Pharmcare можно подаватись будь коли …подасте такси потім автоматично нарахують GST і climate change
-
В pharmcare як будете заповнювати
-
Де там?
-
Я бачила що потрібно подаватися до 31го березня, щоб ця допомога була доступна цього року. Тому в мене й виникло питання що ще я до цього маю подати?
-
То ви там впишете свій дохід з України А вже на наступний рік треба бути вписувати доход по Канаді…
-
Чоловіка чи будинок? 😂
-
Ви вже маєте податкову декларацію з Канади, оскільки тут працював чоловік і отримав дохід. Це також буде враховуватися.
-
Для фармакера потрібно буде задекларувати дохід з України. Дохід із Канади вони візьмуть самостійно, але це у заявці потрібно також вказати Перший раз вираховують дедактбл, беручи до уваги два роки доходів.
-
Дякую за відповідь
22 Jan 2023, 08:02
37820/231707
about an hour ago