Українська Манітоба
-
То звідки така зверхність. Я звісно теж не став би жити в таких умовах. Але ж ви розумієте що люди так живуть щоб більше привезти грошей га батьківщину ?
-
Так! По Українські🫡
-
Негативні емоції теж треба виплескувати, сподіваюсь комусь такі полегшало)))
-
Я робила все сама, дуже давно… так наробила помилок 🫣 вернули документи, переробила аплікацію, відіслала. Так звичайно це все займає час, але це не фатально… Ну то таке філософія… Кожен робить як йому хочеться звичайно🤗
-
-
Так, майже.. виплати за своє при теперішньому % дорожче ренти і з тієї суми дуже малий % є дійсно вашим, тому комісійні банку може бути взагалі рівнозначним коштам при ренті.. але ви примусово відкладаєте в банк кожні два тижні якійсь кошти, та по друге як на мене саме важливе - це нерухомість дорожчає, а це вільні кошти, які вже після оподаткування можна залучити в перший внесок.
-
Перше житло завжди нелегко купити, ну хіба маєте мільон😆 А так чисто зі своєі практики зробила висновок що хочеться купити звичайно нову хату за копійки, а в реалії виходить стара хата ще і не за копійки, люди наши зазвичай не хочуть купляти старе житло… маю багато прикладів, роками знімають бо в старій хаті не хочу жити, а на нове житло грошей не вистачає… ділема 🤷♀️
-
Тут справа ще не тільки у волонтерах, це магія самого імміграційного чату. Там завжди є ті хто в процесі і хто вже заповнив ти чи інші форми майже вчора.. і готовий допомогти, бо йому допомогли ☺️ а волонтерам досить бути в курсі (наче тим консультантам) і підтримувати активність та порядок у чаті 😊 Насправді адміни імміграційного чата мені здається більш досвідчені в маленьких нюансах, ніж більша кількість ліцензованих консультантів)))