Українська Манітоба
-
вперше сьогодні скористався Flash food)) Пощастило з боксом на овочі і ірукти
-
Та з хорошим щось не виходить
-
накупив пива по акційним цінам, заморився як собака за тиждень і тепер от бухаю. Думаю це більш хороше ніж погане:)))
-
трушні бороду не збривають. так ходять.
-
я взагалі не бачив дівчат при параді в автобусах ) лише робочі буденні втомлені жіночки
-
Головне щоб не від тутешніх, які збривають свою бороду в автобусі 😂😂😂
-
зазвичай перець манго і лимони по долару за штуку. То наче вигідно
-
та нє...я цибулю і так зжеру. Буду від дівок відбиватись 😂
-
та я бачу норм бокс, котлеток наробити , цибулю у фарш
-
подивись на горі...там була ціла баталія і розмови про цю прогаму. То я думаю і сам попробую. Але там рідко дуже магазини викидують в прграму нормальні продукти. А такі бокси то і подавно...треба моніторити. Треба бути псіхом. Хіба що якщо недалеко живеш або по дорозі з роботи то можна забрати (ти просто через апоікацію оплачуєш і воно твоє, заходиш забираєш).
-
але для співбесіди не треба було. свій свого по своє
-
головне результат.
-
Ту яку я бачив, може на співбесіду їхала, бо дуже все вибривала, хвилин 15
-
костко я теж не люблю...правда якщо чесно я там був тільки два рази. Але то не моє...
-
та мені впринципі так само...але для експіріенсу було цікаво. Та і манго, апельсини, болгарські перці не пропадуть. І цибуля також 😉
-
в мене за 300 метрів кооп і собіс. Трошки далі є волмарт але ми його не любимо. як і костку:))) По робті за день буваю у всіх куточках міста то можу зайти наприклад в суперстор просто хліба купити. То особисто той бокс не дуже підходить.
-
та ващє.. то мало ти сказав друже....я вже давн гарної нормальної дівчини не бачив. Наші не рахуються. Є звичайно і гарні, є і не дуже. Але з місцевими...то пезд. Ти колись хоч зпамятаєш міс Всесвіт канадійку?! Суміш чорт знає чого хєр знає з чим 😂😂😂
-
там можнa щось дешевше купити але боксами. Типу fruit loops, cherios, cottage cheese, honey, shrimps, soap etc
-
подивився лист. В 2005 була дівчина за Канади але родом десь з Туапсе. Потім всі інші індіі філіпіни які і тут так живуть. Але вогни дійсно більше приділяють уваги параду в порівнянні з censored
-
чесно, теж не в курсі. Просто моя фраза відносно міс Канади то відсилка до фільму "1+1". Але то таке...Так воно і є. Я не расист звичайно (це слово можна тут говорити?) 🤔 але мультикультурна країна це парадигма світових відносин і взаємного щастя. Таке неможливо. Існує вірогідність того що на початку створення цього інституту взаєморозуміння різних культур і релігій буде гармонія. На мою думку ні. Тому що одне поглинається іншим. Більшість меншістю. Ось подумай. Індуси, араби, африканці, азіати. Вони масово емігрують в різноманітні країни. Інші (хоча би європейці) ні. Це для роздумів. Для мене це чисто філософія. Так як мені чисто по барабану що буде через 30-40 років.😉
22 Jan 2023, 08:02
38240/231361
2 minutes ago