Українська Манітоба
-
чесно, теж не в курсі. Просто моя фраза відносно міс Канади то відсилка до фільму "1+1". Але то таке...Так воно і є. Я не расист звичайно (це слово можна тут говорити?) 🤔 але мультикультурна країна це парадигма світових відносин і взаємного щастя. Таке неможливо. Існує вірогідність того що на початку створення цього інституту взаєморозуміння різних культур і релігій буде гармонія. На мою думку ні. Тому що одне поглинається іншим. Більшість меншістю. Ось подумай. Індуси, араби, африканці, азіати. Вони масово емігрують в різноманітні країни. Інші (хоча би європейці) ні. Це для роздумів. Для мене це чисто філософія. Так як мені чисто по барабану що буде через 30-40 років.😉
-
європейці масово приїздили сюди спочатку колонізувати і потім просто імігрували. Вони і створили цю країну і тримають її до сьогодні. Але вони вже канадійці в якомусь поколінні. Так, вони дозволили імігрувати з інших країн європи і колоній британської імперіії а також з китаю. Але все одно зараз більшість це є англійці і французи. Те що ми бачимо більшість таксистів індусів або більшість персоналу в волмарті чи тім хортонсі - це лише хвіст іміграційних процесів. Вони або асимілюються і робляться канадійцями або сидять в одній хаті 15 людей і ХЗ як складається їхнє життя без суттєвих змін в їхній культурі.
-
ну бачиш.... Для них це навіть в такому становищі це краще життя. У нас в українців в ньюкамерів (не у всіх звичайно) я маю свій шмат землі. І я не хотів би тут батрачити на іпотеку все своє життя щоб було за що поїсти. Це смішно...) Щоб в людини все нормально склалось то вона тут має бути дитиною...якщо гени дозволяють то може бути в подальшому їздити на пікапах. Було це ніби вчора. Якась особина образливо писала про заробітчан українських які живуть по 8 і овер людей, збирають яблука чи працюють на заводах. Так тільки та паскуда не знає що людина яка вкалує там по 12 по 14 годин для чогось то вона це робить? Мені навіть тут соромно робити по 8 годин...тільки нас привчили до годин ...в Європі працюй поки не здохнеш. А тут ні...профсоюз
-
Користувач CryptoInvestol, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач O, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Да.мир сошел с ..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Thomas_lee2, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я ищу личного о..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Denys, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Це ж не вологий..") не відповідає мові правил чату.