Українська Манітоба
-
134.46 currency mart дає за 100 usd
-
не знаю наскільки тут палюче сонце дуже палюче
-
Іра, той но фріл один із найкращих. Там найкращі бокси дають.
-
Шкода, що ви тут себе не знайшли.
-
Народ, це взагалі нормально? Тобто це стандартний перелік того, що має перевірити лендлорд?
-
На indeed подивиться
-
Всім доброго дня! Можливо хтось знає де зараз людей набирають на роботу? Будемо дуже вдячні🙏
-
О, дякую за інформацію) я взагалі люблю там закуповуватись, напевно 70% всіх продуктів беремо там.
-
Дякую буду знати ) ❤️
-
На одну зі співбесід, на якій я була, запрошення прийшло через 2 місяці після подання резюме. А є такі, що наступного дня телефонували. Тут дуже специфічно це.
-
Дивлюся постійно. Відповіді ніхто не дає 2 -гий тиждень. Але я чекаю,кажуть чекати потрібно до місяця. Ходжу даю своє резюме. Але відповідь =0. Думала можливо комусь потрібні працівники на роботі)
-
? Лююююдииии, ау-у :)
-
основна небезпека, можуть збити просто)
-
ні це не нормально, камрі менше чим 8 тисяч не має. успіхів у пошуку автівки
-
Користувач kajaniero, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Not safetied ве..") не відповідає мові правил чату.
-
А де цей район знаходиться? В гугл мапс вибиває тільки церкву
-
Там на днях ще були перестрілки банд місцевих, десь на сауз районах декілька людей пристрелили
-
читаю новини вініпеґців про район сан боніфац, пишуть в авто залізають , крадуть речі миттєво, крадуть гаманці і одного пограбували з ножем
-
Так , це нормально, що вас смутило?
-
Ага, цього не просять . В Канаді кажуть що не так легко виселити з орендованої хати, якщо навіть ти не сплачуєш , то власники наперед себе хочуть захистити .
22 Jan 2023, 08:02
38345/239308
3 minutes ago