А там питають ввести дані з tax return чи з Notice of assessment?
Notice of assessment - це фінальний документ, який дає Податкова після оцінки вашої декларації.
В мене теж така помилка, але я тільки sin вводжу і все. Спробуйте через інший браузер, в мене так було, коли подавалася на новий wp - хром видавав помилку, а фаєрфокс працював. Але зараз мені це не допомогло(
Так, я відправляла ще паперові в грудні чи на початку січня
Мені приходить одна сума , а по таксам буде інша
Просто уточнюю чи правильно я зрозуміла з місяцем зміни суми )
Як почали за такси говорити , вирішила зайти почитати що цікавого пишуть в кабінеті
І щось сума GST інша
Ще й credit якийсь за січень
Стало ще більш незрозуміло 😂
Податкова декларація автоматичного реєструє на GST/HST виплати з липня 2023 по червень 2024.
Щоб отримати ці виплати від дати прибуття до Канади у 2022 році, треба заповнити відповідні форми
youtu.be/qWEQNiKfjkI
така ж фігня. Але через цей варіант заблочили аккаунт, тепер треба Їм писати звернення. Як же через дупу це все тут .У одних працює,в інших ні. Лотарея .
Може бути проблема з поштовим кодом і адресою. Тому що коли брав рент у них в гуглі поштовий код ,та в договорі різний. Як це працює не знаю. Але я вводив той поштовий код,який в wealth simple і на водійському у мене. Не знаю,буду дзвонити и питати їх - бо це маячня.
Я зателефоную. Та що там можно не так зробити? ось звідци брав інфу . Сін номер теж ,і поштовий код,дату народження 4 рази подивився. Там всього 4 питання.
ви, часом, українську кому в десятковому дробі не ставили?
Те, що у вас не працює, це точно якась проблема з тим, як і що ви вводили.
Я щодня маю клієнтів у податковій клініці і люди, фактично, відразу можуть зайти до свого кабінету.