Українська Манітоба
-
така ж фігня. Але через цей варіант заблочили аккаунт, тепер треба Їм писати звернення. Як же через дупу це все тут .У одних працює,в інших ні. Лотарея .
-
В мене після відправки паперових форм на GST сума 76.50 , після заповнення декларації буде більша вже
-
Може бути проблема з поштовим кодом і адресою. Тому що коли брав рент у них в гуглі поштовий код ,та в договорі різний. Як це працює не знаю. Але я вводив той поштовий код,який в wealth simple і на водійському у мене. Не знаю,буду дзвонити и питати їх - бо це маячня.
-
Я зателефоную. Та що там можно не так зробити? ось звідци брав інфу . Сін номер теж ,і поштовий код,дату народження 4 рази подивився. Там всього 4 питання.
-
ви, часом, українську кому в десятковому дробі не ставили? Те, що у вас не працює, це точно якась проблема з тим, як і що ви вводили. Я щодня маю клієнтів у податковій клініці і люди, фактично, відразу можуть зайти до свого кабінету.
-
скоріше за все, ви щось не так зробили. писати не обов"язково. Можна зателефонувати
-
Ні. Я там ввів повне число, саме 0 . Тому що так було у декларації , поштовим писав без пробілу , можливо потрібний пробіл .
-
www.canadapost-postescanada.ca/info/mc/personal/postalcode/fpc.jsf
-
перевірте код на сайті Canada Post. це найточніше
-
Чи цей поштовий код 6 значний треба писати разом,чи пробіл наприклад RJG FKK, чи RJGFKK,не підкажете?
-
жодний поштовий код не допоміг. Треба ім дзвонити,я же вони бісять. Скільки не стикаюсь з сервісом в Канаді постійно щось не працює,постійно треба писати,дзвонити.
-
RJG FKK
-
Підскажіть будь-ласка, а ось при реєстрації на jobbank потрібен sin. Правильно я розумію, що це сайт державний і з цим ніяких питань нема?
-
Дякую. Бо поки SIN їм не даєш, то походу на роботу податися не можеш
-
Так, це державний сайт. www.jobbank.gc.ca/
-
Зони сейсмічної активності в Канаді. Як бачите, Манітоба - єдина провінція, де немає загрози землетрусів
-
Наприклад?
-
Вам у червону зону зліва
-
Якби тут ще грошопад був, взагалі ціни б не було ☺️
-
А також ще чогось цікавого (або цікавого взагалі )
22 Jan 2023, 08:02
38550/230307
about an hour ago