Українська Манітоба
-
Хіба з закритими очима) провіряють чи тормоза ще живі, чи дир від іржі нема й чи не розвалюється від неї на ходу, чи лампи світять на фарах, чи на панелі приборів горить що жовте чи червоне (саме по лампочках, ніхто там наприклад не буде дивитись чи подушки в порядку чи ні - лампочка не горить, значить все ок). Ну й +- це все. І роблять його всюди по різному. Десь більше придираються, десь менше. Ну й не факт що получиться попасти на авто яке везли на якийсь сумлінний сервіс що до всього придирається. Я веду до того що не раджу сильно надіятись на сейфеті. Но й без нього краще на авто і не дивитись
-
Також варіант
-
Я так зрозумів, що safety це банальне ТО
-
Ну впринципі ж можно віддати 70$ щоб перевірили, написали що виправити, виправити це і зробити ще. Можливо навіть з продавцем зробити перший етап. Якщо там нічого дуже критичного не напишуть, тоді купити
-
А скільки коштує safety?
-
Оу, а я думав, це виключно безпека, по типу гальма, лобове скло, подушки безпеки...
-
Ну не буде у мене спочатку 7-10 тис $. Руки з правильного місця ростуть, взяв би щось простеньке стареньке на перший рік-два, а потім би уже...
-
Що входить в safety? Можливо ж наприклад взяти авто, виправити недоліки, зробити safety і получится нормальне авто за норм гроші