Українська Манітоба
-
З того моменту як ви стали податковим резидентом Канади (отримали ворк перміт) ви повинні платити податки з усіх ваших доходів незалежно від того в якому місці в світі вони отримані (включаючи роботу онлайн, відсотки отримані за інвестиції, дивіденди, плата отримана за оренду вашої квартири, ...). Ви можете знизити суму податків якщо ви сплатили податки з цих доходів в інших країнах, але там є обмеження. Зверніться до професійного бухгалтера для подальшої консультації.
-
Дякую. На зараз я не маю доходів з других країн окрім Канади, я спитав бо треба вказувати доходи до приїзду в Канаду. Не зовсім зрозуміло за який час за рік чи за три роки. Также духе цікаво, як вказувати дохід з України бо як правило працедавець плате вам "мінімалку та зп". Мої думки згідно цього що у Канаді я допускаю можуть запросити виписку з банку, а ви вказали допустим тільки офіційну зп і будуть питання, що це за переводи на вашу картку (це моє допущення).
-
Громадо, допоможіть, будь ласка, розібратися з паркуванням у Вінніпезі, а то вже голова кипить. Вчора купила машину, поставила уздовж дороги серед інших машин. Ніяких знаків чи поміток особливих там немає. Сьогодні прихожу - навколо всі машини з бірками за зеркалами. Я так розумію, то резиденти якихось будинків поряд. Як зрозуміти, чи можна там паркуватися, якщо немає знаків? Що мені за це буде? (застосунок Know your zone скачала, там немає ніякої інформації по моєму району чомусь, якась помилка може чи що). І що треба, щоб паркуватися біля роботи, якщо це такий район, де багато супермаркетів по периметру і здоровенна парковка між ними? Там стоять таблички Unauthorized parking prohibited. Що треба зробити щоб там авторизуватися? Від роботодавця якась бірка? Заздалегідь дякую за допомогу!
-
Вітаємо, Онищенко Наталья! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
www.gov.mb.ca/health/pharmacare/estimator.html Ось калькулятор фармакер, щоб там буди дедакебл 100-200$ , то на ВСЮ родину повинен був бути дохід 3000 долларів на РІК , на всю родину , тобто якщо два дорослих працювали ,то у кожного зп на РІК повинна бути 1500 баксів , (125 доллара на місяць) якщо ЗП вже канадійська але мінімальна ,то дедаутебл буде 2-3 тисячі доляріків . Перед тим як подавати, краще перевіряти скільки буде дедактебл, якщо це критично важливо .
-
Добрий день всім. Підскажіть будь ласка, якщо я купую авто з пройденим сейфті то чи означає те що всі зауваження в графі "Defects " були виправлені або відремонтовані ?
-
en.m.wikipedia.org/wiki/2007_Elie,_Manitoba,_tornado
-
Перекинути грощі з дебіт на кредіт : заходите у додаток , відкривайте my account , потім заходите до вашої кредитки , листайте до самого низу , там буде перша “ make a payment “. Обертайте що вам треба сплатити , и там буде подальше вибір звідкіля ці гроші брати- обертайте ваш дебітовий рахунок . Пеймент цей буде пендінг декілька днів