Українська Манітоба
-
Треба sign inn partner чи cra sign in?
-
Підкажіть будь ласка. Подав податкову через wealthsimple отримав на меіл меседж від cra notice of assessment тепер пробую регатись на сайті cra і не виходить,пише що треба отримати user id.кто підкаже як там регатись.
-
На якому рівні має бути мова?
-
Ця катастрофа тільки доя тих у кого немає актуальної освіти і мови, МОВА це головне
-
Ні, це не єдина проблема…ще зима і дороги😂 Ну а пошук робити залежить від професії, рівня мови, вашої flexibility, успіху та і ще куча факторів… Але з часом всі себе знаходять Мені хочеться щоб наші люди більше себе любили і більше в себе вірили❤️
-
Уяви що ти бізнесмен і наймаєш працівника в Україні, а до тебе приходить Японець, який приїхав місяць назад. Питання: у кого який рівень повинен бути?
-
Скажіть,будь ласка, гроші в Канаді краще мати готівкою чи на карточці, чи рахунок в банку? як краще все оплачувати (магазин, житло, комунальні тощо)? Чи є якісь особливості чи відмінності порівняно з Україною? Дякую всім, хто відгукнеться!
-
Яке питання, така і відповідь🙊 Панькатись з вами ніхто не буде, і з перекладачем теж ходити не будуть
-
дуже дивна відповідь.
-
Я знайшла тг канал Freeforua, де багато корисних курсів безкоштовно, вже декілька пройшла, точно щось для себе знайдете
-
Більшість роботодавців, що готові брати без досвіду, з якими я спілкувалась, кажуть, "хоча б базовий рівень, щоб ми одне одного розуміли"
-
Ми таки знайшли канал з прямою трансляцією)
-
Як мінімум у вас лендлорд затребує виписку з банку, щоб бачити що там є гроші на оплату мінімум 1 місяця оренди. Комунальні платежі приблизно так само як в Україні зручніше оплачувати з картки
-
The Forks
-
Дякую Вам!
-
Дякую за відповідь!
-
хто с законом ок - готівка скрізь незручна. Мало хто ходить з готівкою і зберігає її вдома.
-
Ми в перший же день, як тільки заїхали в Манітобу потрапили на торнадо. Десь між Вінніпегом і Брендоном)
-
можете і так, і так. як хочете
-
Якщо не помиляюсь там 32 $ на людину . Там треба заказувати з меню , нема такого що ходиш - береш . В них сервіс так собі , там китайці , та і саме приміщення старе та не веселе . Але, там дійсно смачно . Величезний вибір , окрім суші там в м’ясо, риба , сашими , удон, всякі барбекю обсмажені та діпфрай. Я в ес буфет ще не потрапив , але для себе зробив висновок - суші тільки у тому буфеті .
22 Jan 2023, 08:02
38697/237063
18 minutes ago