Українська Манітоба
-
6pm в допомогу
-
Ну ще не забувайте, що речі і взуття деколи купувати треба
-
50 доларів на 2 тижні овочі і фрукти на сім'ю з 4х осіб, м'ясо і риба і всякі дрібниці ще 200, 500 на місяць.
-
Між 500 cad i 62usd нема різниці?
-
До речі, краще в Европі міняти чи вже на місці?
-
Привіт, підкажіть будь ласка де краще міняти євро, тільки у банках найкраще чи є якісь обмінники з нормальним курсом?
-
www.eddiebauer.ca/p/388322243/men's-peak-xv-down-jacket?sp=1&color=Ascent%20Blue
-
То вбив, я ж не знав що це в США, шукав в Канаді.
-
Я по акціям купляю, весною зимовий одяг, осінь літній
-
В гугл вбийте
-
Не сказав би що на 6pm прям такі класні ціни. Плюс ще й доставка зі Штатів
-
А шо це за 6рм? Підкажіть будь ласка
-
Доречі класна парка
-
Так, але не постійно. Купили якісне і носите
-
Апетити менше потрібно мати. Як 5000 не може вистачати?
-
Круто, дякую
-
Якщо українці працювали за кордоном або отримували інші доходи, крім вищезазначеної допомоги, такий дохід є іноземним і підлягає декларуванню та сплаті податку на доходи за ставкою 18% та військовому збору за ставкою 1,5% (обов'язково), сплатити податкові зобов’язання треба до 1 серпня 2023 року включно. Несвоєчасне подання декларації тягне за собою накладення штрафу в розмірі 340 гривень. Крім того, застосовується адміністративна відповідальність у вигляді попередження або накладення штрафу в розмірі від 3 до 8 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Громадяни, які отримували іноземні доходи та знаходяться за кордоном, можуть надіслати декларацію поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації або в електронній формі через особистий електронний кабінет на сайті податкової.
-
Загугліть форвардингові компанії , я не можу рекомендувати
-
А як 6 пм відправляє в Канаду?в Україні раніше замовляв нп шопінг а в Канаду як?
-
Привіт, а тут є ті хто живуть у Steinbach?
22 Jan 2023, 08:02
38759/234860
about a minute ago