Українська Манітоба
-
Ви окуліст? Мене окуліст з Канади попросила так зробити
-
Ні,з 9.00 кожні 15 хвилин
-
в цьому майже нема сенсу, бо все одно будуть робити свої аналізи та обстеження.
-
Спільното лайфхак. Є програма Canva. Так ось вибираємо будь-який шаблон резюме навіть платний. Редагуємо як вам треба. Далі просто робимо скріншот, потім обрізаємо в редакторі телефону все непотрібне. Потім у пошуку гугл пишемо jpg у pdf. Або просто переходимо за посиланням www.ilovepdf.com/ru/jpg_to_pdf. і вуаля красиве резюме велдон
-
Типу треба ловити місце в 3 ночі і загадавши бажання )))
-
Сотня нових українців прибуває до Вінніпегу щодня у березні. Зрозуміло, що нема вільних слотів
-
👀👀👀👀🆘 Привіт, шукаю окуліста який може допомогти зрозуміти почерк мого окуліста з Одеси. Звязок з ним зараз неможливий, а зрозуміти результати обстеження ніхто не може. Та якщо тут є людина, яка може допомогти у перекладі медичних термінів буду вдячна
-
Користувач nbvc19, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ребята лайфхак...") не відповідає мові правил чату.
-
Я так розумію ситуація з вільними слотами не дуже ))))
-
За карткою медичного покриття можна піти до Manitoba Health 300 Carlton St, Winnipeg, MB R3B 3M9 Працюють з 8-30 ранку. Також жива черга.
-
В який інший центр? Reception Hub один Ви можете піти до Service Canada (393 Portage Ave, Winnipeg, MB R3B 3H6): працюють з 8-30 ранку. Прийдіть зранку і чекайте. Там жива черга. SIN видають відразу.
-
Ситуація з записом в отель дійсно не дуже , м’яко кажучи . Sin легше отримати в сервіс центрі , але зареєструватися в отель можливо: в робочі часи з 9:00 до 17:00 намагаєтеся зареєструватися кожні 15 хвилин +- 1 хв ( тобто 15 хв/30хв/45хв/00 хв) з’являються слоти. Запис на тиждень вперед. Якщо хелс кард вам не терміново, то можна через сервіс центри ( пришлють через 4-6 тижнів поштою) а в отелі роздрукують відразу і запишуть на медогляд
-
Доброго дня. Наш лендлорд шукає орендарів для об'єкту в районі St James ( 3-бедрумний таунхаус). Вартість 1650 на місяць, комунальні сплачуються додатково. Скоріше за все, необхідно буде сплатити за 2-3 місяці наперед. Хто зацікавлений, пишіть в особисті, дам контакт. Лендлорд розмовляє тільки англійською.
-
Не депонував і віддав назад. Бо списали автоматом з картки
-
Вибачте,а якщо наразі живемо в готелі,а хелс карта прийде через 4-6 тижнів,то можливо указати адресу готелю?
-
Вітаю Хтось знає walk-in clinics де працюють україномовні лікарі? Щоб прийти попитати по своїх загонах і взяти направлення до спеціалістів Або якщо десь є гарний сімейний лікар, що розмовляє українською то ващє кайф Дякую
-
Доброго вечора! Хтось може підказати чи потрібно в податковій декларації вказувати переказ грошей з України на канадський рахунок?
-
Підкажіть будьласка щоб відкрити банківський рахунок потрібен апоймент чи можна йти самому без апойтменту?
-
Так. Йдіть в любий відділ банку. Там допоможуть.
-
Хто шукає роботу (8 годин) та має автомобіль ,відгукніться в приватні повідомлення!
22 Jan 2023, 08:02
38824/236699
4 minutes ago