Українська Манітоба
-
Я думаю хто всі бокси в грібає?))🤣🤣
-
Я користувався пару разів MyUS, норм. От посилання на реферала, дають знижку на доставку при першому замовленні www.myus.com/signup/?aid=1004636&ReferId=ApOSlrc3UN4=&utm_source=RAF&utm_medium=MyAccount
-
Тільки не обирайте DHL, вони беруть додатково ~20 баксів за custom clearance. Хоча ці бумажки компанія-відправник готує, якщо я правильно розумію. Наприклад, FedEX нічого додатково не брав. DHL має сенс тільки якщо дуже швидко треба отримати, доставка 1 день з Флоріди (У Федекса 3-4 дні було).
-
Він прост накинув на вентилятор. Є угода про уникнення подвійного оподаткування. Заробляєте в Канаді і сплачуєте тут податки - Україні ви нічого не винні.
-
В сусідніх чатах пишуть про загублені валізи, які належать Бойко Лілії, та чеі привезли в готель, але ніхто їх не забирає. Якщо тут вона є або ті хто знає її, відгукніться
-
Користувач sergroov, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("УВАГА!ВНИМАНИЕ!..") не відповідає мові правил чату.
-
ні, цікава думка суспільства на це. Доречі, це стосується і місцевих також, якщо не була здійснена процедура зміни резиденства належним чином.
-
Найперше, Канада і Україна мають угоду з уникнення подвійного оподаткування. Це раз. По-друге, українська і канадські податкові служби НЕ обмінюються інформацією. По-третє, ті, хто тут живе давно, але не став на облік у посольстві, є для України туристами, адже ми виїхали 5-10 років тому у довгострокову туристичну поїздку. Тому якихось реальних наслідків ця постанова немає.
-
buh.ligazakon.net/news/218120_ukranskim-bzhentsyam-za-kordonom-dovedetsya-deklaruvati-dokhodi-za-2022-rk--yakiy-algoritm
-
biz.ligazakon.net/analitycs/211453_robota-za-kordonom-de-splachuyutsya-podatki-ta-yak-uniknuti-podvynogo-opodatkuvannya
-
Так, я розумію, що усі користуються варіантом "на авось", але хто зна що буде далі. Технічно, щоби уникнути подвійного оподаткування, треба також виконати певні дії, також саме, щоб змінити резиденство. Після заяви Южаніной тема стала актуальною.
-
В Україні то не існує жодного механізму відслідкувати доходи звичайного пересічного українця за кордоном. Крім того, багато хто вже втрачає зв'язок із Україною, бо позабирали сім'ї, втратили житло і живуть тут уже більше 183 днів. Так що, згідно визначення терміну податкового резидента самим Законом, ці люди вже фактично не є податковим резидентами України.
-
Всім привіт. Питання до жіночої аудиторії, є такі що не так давно взяли шлюб з канадцем , але приїхали по програмі CUAET ? Напишіть в приват☺️.
-
Користувач Юлечка, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Всем привет, во..") не відповідає мові правил чату.
-
Чудово, а можете посилання або назву скинути фб?
-
Не знаю чи є тут у чаті, але точно є у нас у ФБ групі. І точно вже понад десяток таких випадків 😁
-
В описі даного чату є група. www.facebook.com/groups/manitobaua/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Так, є
-
Вітаємо, Євген IBJin! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це через додаток Flashfood? Підкажіть як зареєструватися? У мене при реєстрації видає що «додаток не доступний в вашій країні чи регіоні» В чому може бути проблема ? В налаштуваннях регіон на Канаду змінили але результат той самий 🥺
22 Jan 2023, 08:02
38878/234665
29 minutes ago