Українська Манітоба
-
Не знаю чи є тут у чаті, але точно є у нас у ФБ групі. І точно вже понад десяток таких випадків 😁
-
В описі даного чату є група. www.facebook.com/groups/manitobaua/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Так, є
-
Вітаємо, Євген IBJin! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це через додаток Flashfood? Підкажіть як зареєструватися? У мене при реєстрації видає що «додаток не доступний в вашій країні чи регіоні» В чому може бути проблема ? В налаштуваннях регіон на Канаду змінили але результат той самий 🥺
-
Чітер
-
Я зробив новий аккаунт з канадською адресою
-
Точно!
-
Просто в нього зараз є час моніторити то все, а ти робиш)))
-
Вінніпег. Податкові декларації на Court Ave. Вільні місця для запису на кінець тижня. Податкова декларація 1 людина – 56 cad (податок включений), Податкова родинна декларація (чоловік + дружина) – 89 cad (податок включений). Пишіть в приват
-
В іншому чаті написали,що власниця знайшлась і всім вдячна
-
Мені на телефон приходять сповіщення коли магазини поруч обновляються
-
Ім'я б ще, то ми б її по фейсбуку знайшли б ><
-
Якщо хтось знає цю жінку, передайте що валіза знайшлась і чекає на неї
-
Та мені теж приходять, але в нас єдиний суперстор в Брендоні від Loblaw і усьо😂 може хоч щось нове відкриють тіпа нофрілс)))
-
як ви мене вирахували, я не давав свій лінкедін?
-
Боже ніколи не думала шо буду таке питать🤣
-
У нас тут є в церкві опція посвятить машину?
-
BeHappy, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
То не для себе питаєш?)
22 Jan 2023, 08:02
38893/234665
29 minutes ago