Українська Манітоба
-
За скільки днів посилка доходить до Вінніпег?
-
Дякую
-
По досвіду багатьох років: у клініці доктора Андрія Баранюка дуже дешеві ціни, порівняно з більшістю. Це кажу як людина, яка знає інформацію про білінг страхових компаній зсередини. Якщо було щось дороге, то питайте.
-
В мене за тиждень дійшло Може бути трохи довше
-
Привіт, намагаюсь податись на кліматичні, там як пруф що я живу в Канаді потрібні деякі документи, і написано які самі. Це рекомендовані як приклад чи потрібно саме їх? Наприклад квитанція з амазону або хаус нотіс оф ентрі від лендлорду, можна таке чи ні?
-
Медична страховка, водійське посвідчення, стейтмент з банку, або void check, від лендлорду…не думаю що амазон пройде, може краще phone bill, чи hydro bill
-
це відео-інструкція, всі лінки там також є
-
Підскажіть де купувати карти на проїзд в автобусі
-
www.youtube.com/watch?v=qWEQNiKfjkI&t=310s
-
А можете дати ссилочку?
-
Подивіться список пунктів продажу на Winnipeg transit сайті.
-
Друзі , син пішов до школи обираю биндер , який він має бути хто знає, допоможіть
-
7 eleven
-
7/11, shoppers drug mart . Peggo card . Там можно (краще там,ніж онлайн) і поповнити .
-
#робота Maple Leaf food відкрив вакансію що не треба спеціальної освіти - досить якогось коледжу, англ 6-7. Відправляйте professional resume & cover letter online www.mapleleaffoods.com/careers/job-search/job-details/16084067-Order-Processing-Administrator-Contract/
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, якщо отримав розширений work permit, то потрібно міняти sin number чи ні ?
-
якщо хтось летів авіа перевізником tap portugal, маю до вас декілька запитань.
-
Народ , хто відправляв з України посилки сюди ? Є якись рекомендації чи де почитати про це ? Чув що тут є meest. Як воно? Дорого виходе ? Як швидко та як боляче воно доходе ?
-
Літаком було щось в районі місяць +
-
Морем пливе ще з 9 лютого і ще бог зна скільки буде пливти. А якщо точніше до в Вінніпезі її запакував ще 21 січня. То з Торонто вона 9 відплила.
22 Jan 2023, 08:02
39003/236894
2 minutes ago