Українська Манітоба
-
В IRCC дзвонила пару раз ще на початках як CUAET відкрився то легко дозванювалась, натисніть 2 то дня України… зараз може дуже бізі бо програма можливо закриється від 31 березня, може тому🤷♀️
-
Канада вчить дзену) Що треба жити тут і зараз, а не гнати вперед, і це прекрасно), але часом підбішує 😆
-
Я ще навіть Т4 не подавала 🫣
-
Що скоро робиться - сліпе вродиться
-
Тобто за всі свої роки життя в Україні , поняття хабар було нормою , і частиною буденності ,в мене жодного знайомого немає ,який не давав хабаря ,або шоколадку 🤣🤣
-
Я зразу звик )
-
Тут в Канаді все slow down ніхто нікуди не поспішає… з часом звикнете 😀
-
Я дзвонив в ircc 4 тижні підряд. Питання владнали. Я рахую, що це все в порядку. В нас звикли дати взятку рішалі і все за 10 хвилин владнати. Тут такого немає, все життя попереду, колись та вирішиться, куди нам всім поспішати
-
Доволі швидко , я не пам’ятаю щось довше 30 хвилин . Але дуже добре пам’ятаю ,де чиновникам було плювати на закон ,і вони робили все можливо ,щоб ти з ними «договорився», і це у всіх сферах життя .
-
Я обожнюю сама все робити, потім нема кого звинувачувати😆
-
Доброго вечора. Підкажіть може хтось мав чеські права та перекладав їх? Де можливо зробити переклад?
-
Всім привіт... Можливо хтось брав АВТО В ОРЕНДУ для таксі? Підкажіть де кращі варіанти
-
А ще вчить самостійності , бо немає решал , треба самому все робити . І це багатьом не підходить .
-
Податки в США не завжди нижчі. Залежить від штатів. У Каліфорнії вищі, наприклад. Нерухомість надзвичайно дорога.
-
Почитайте там за посиланням. Якщо ви зареєстровані у центрі і самі зробите переклад (у ворді), то перевірка перекладу і завірення мають бути безкоштовними.
-
Дякую
-
Спробуйте звернутись в Immigrant Centre www.icmanitoba.com/services/language-bank/
-
Slava Gnatyuk, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Шановні клієнти податкової клініки Ukrainian Canadian Congress - Manitoba, якщо у вас помінялись плани, ви не можете бути на запланованій зустрічі, будь ласка, повідомляйте наших волонтерів хоча б за один-два дні про це. Ви самостійно можете скасувати зустріч клікнувши посилання Скасувати у email, який приходить вам під час реєстрації. Дякуємо!
-
Декілька днів намагаюсь загрузити документи для PR. Завжди показує помилку. Чи знає хтось у чому може бути проблема та варіанти вирішення. P.C. Розмір файла менший за максиально допустимий, формати спробувала всі допустимі.
22 Jan 2023, 08:02
39119/230595
26 minutes ago