Українська Манітоба
-
Втикнули звечора і зранку виключили. У більшості авто (2013-) є автоматичні термостати, які включають підігрів від -18 на дворі. Вилка може бути собі ввімкнута, але авто не буде грітися аж поки температура не впаде менш за -18.
-
Ну залежть якеу вас авто. У мене був Chevy Equinox 2013.. то авто мало термостат. Зараз Тойота RAV4 2022 також має.
-
Canadian Tire, NAPA. Але там виробник, модель, рік, двигун та інше
-
Приїхав ввечері додому, підключив до розетки. Чи -10, чи -20, байдуже. Зранку виключив, поїхав на роботу. Електроенергія включена в ціну оренди.
-
А що саме гріється? Блок двигуна?
-
A block heater helps keep your car engine warm while you're not driving it. Once it gets plugged into a regular 110-volt outlet, the heater warms the engine block as well as internal fluids like the oil and coolant
-
rockauto. Навіть з доставкою буде дешевше ніж кан тайр або напа
-
є розетки які лімітують потужність в залежності від температури повітря. я не ставлю на підігрів коли тепліше -10
-
У більшості випадків виглядає на кшталт "кип'ятильника", що вмонтований в систему охолодження і гріє антіфріз. Щоб воно гріло масло, треба щоб окремий елемент під картером був. Зараз воно вже точно не потрібно.
-
Я там намагався купити фільтри та щітки склоочисника, то з доставкою виходило дорожче, ніж я на амазоні взяв 🤷♂ Може якщо щось дороге і малогабаритне є сенс везти, типу свічок.
-
Користувач Marzlk, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ага крило 50 до..") не відповідає мові правил чату.
-
@EllenSoul, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
А як налаштувати, щоб приходили сповіщення? Я шукала і не знайшла там такої функції.
-
Доброго ранку, чи ночі!Може хтось купував квитки через avia.tickets.ua , чи надійно ?
-
Хто є біля Gateway rd?
-
Fox, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Також фруктів багато
-
у такому випадку може статися, що ї чоловік не потрібен ;)
-
Хотось може відповісти на декілька питань по амазону?
-
В амазоні є щось типу пунктів видачі ? Можна одразу замовляти туди ?
22 Jan 2023, 08:02
39163/231268
less than a minute ago